Άνοδος στη Wall Street δια χειρός Μνούτσιν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοδος στη Wall Street δια χειρός Μνούτσιν
Κόντα σε συμφωνία εμφανίζονται Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί για το νέο πακέτο μέτρων τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας.

Μπορεί το ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία να μην έπεισε τις αγορές και να μην έδωσε κατεύθυνση για το επόμενο διάστημα, ωστόσο ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ φρόντισε να δώσει «καύσιμα» στη Wall Street.

Συγκεκριμένα ο Στίβεν Μνούτσιν εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις συνομιλίες που θα ξεκινήσει με την Νάνσι Πελόζι, για το νέο πακέτο μέτρων τόνωσης της οικονομίας, κάνοντας λόγο για προοπτική «συμφωνίας».

Η Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε σύμφωνα με διεθνή μέσα πως οι Δημοκρατικοί θα επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ρεπομπλικάνους, με πρόταση για μέτρα ύψους 2,2 τρισ. δολαρίων. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές μεταξύ της Νάνσι Πελόζι και του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ, Στίβεν Μνούτσιν.

Δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,94% στις 27.706 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,58% στις 3.356 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,42% στις 11.133 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider