Σαν να γράφεις με στυλό σε χαρτί - Οι καλύτερες επιλογές για tablet

Οι χειρόγραφες σημειώσεις «κερδίζουν» όταν θέλουμε συγκρατήσουμε σημαντικές πληροφορίες, όμως τα e-ink tablets έρχονται να ανατρέψουν αυτή την πραγματικότητα!
Σαν να γράφεις με στυλό σε χαρτί - Οι καλύτερες επιλογές για tablet

Το φλέγον ερώτημα στις ημέρες μας είναι αν το στυλό είναι πιο «δυνατό» από το πληκτρολόγιο, με μελέτες να έχουν δείξει ότι το να κρατάμε σημειώσεις με.. το χέρι είναι καλύτερο από το να πληκτρολογούμε όταν θέλουμε να συγκρατήσουμε σημαντικές πληροφορίες, όμως τα e-ink tablets έρχονται να ανατρέψουν αυτή την πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ρολόι λαιμού της Taylor Swift στα βραβεία Grammy σταμάτησε τον χρόνο

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Boox Tab Ultra C Pro με τιμή στα 650 δολάρια, είναι ένα Android ηλεκτρονικό tablet, είναι ιδανικό για όσους προτιμούν τα... χειρόγραφα, ενώ διαθέτει τη λειτουργικότητα και την δυνατότητα αναζήτησης ενός υπολογιστή. Το πενάκι Pen2 Pro έχει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην αφή, επομένως η γραφή και η ζωγραφική αποδίδουν σε υψηλή ποιότητα. Παράλληλα, η οθόνη 10,3 ιντσών προσφέρει κάτι που λίγοι από τους ανταγωνιστές της μπορούν: έγχρωμο πλαίσιο.

Ακόμη, έχει κάμερα 16 megapixel που μοιάζει με iPhone στο πίσω μέρος του και μπορεί εύκολα να οριζοντιωθεί επάνω σε επιφάνειες σαν τετράδιο. Η οθόνη του εμφανίζει ασπρόμαυρους χαρακτήρες και εικόνες με ανάλυση 300 pixel ανά ίντσα. Οι αποχρώσεις στην οθόνη έχουν μια ελαφριά σκιά που θυμίζουν εφημερίδα, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται το ενσωματωμένο μπροστινό φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλετε να διαφημιστείτε στη Σφαίρα του Λας Βέγκας; Αυτό είναι το ποσό

Βέβαια, υπάρχουν και διαφορετικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα τιμών: Το tablet Kobo Elipsa 2E των 400 δολαρίων της Rakuten δεν είναι προσφέρει την ίδια ικανοποιητική αίσθηση όταν το κρατάς ή όταν γράφεις και ζωγραφίζεις, αλλά η ικανότητά του σε πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις, το κάνει απαραίτητο σε ορισμένους χρήστες.

Εικόνα

Επίσης, το reMarkable 2 με κόστος 299 δολάρια προσφέρει μια πολύ πειστική αίσθηση πως κρατάς στυλό πάνω σε χαρτί, καθώς έχει ειδικά χαρακτηριστικά που αφορούν αποκλειστικά τη συγγραφή σημειώσεων και σκίτσων. Η λεπτεπίλεπτη αισθητική του και η δυνατότητα να το παραλάβετε με ή χωρίς πληκτρολόγιο, του προσδίδει μια άκρως ελκυστική εμφάνιση.

Εικόνα

Τέλος, το A6 X2 της Supernote στα 299 δολάρια είναι η καλύτερη value for money επιλογή στον κόσμο: Είναι λεπτό, κομψό και διαθέτει πρόσθετα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως ενσωμάτωση email, ενώ το εύρος από γοητευτικά πενάκια που το συνοδεύουν, συνιστούν ένα μπόνους, καθιστώντας το μια αρκετά τίμια... αγορά.