Το ρολόι λαιμού της Taylor Swift στα βραβεία Grammy σταμάτησε τον χρόνο

Σχεδιασμένο από την Lorraine Schwartz, το κομμάτι που επέλεξε η Taylor Swift για την βραδιά των Grammy έκανε τάση τα ρολόγια γύρω από το λαιμό.
Το ρολόι λαιμού της Taylor Swift στα βραβεία Grammy σταμάτησε τον χρόνο

Η ώρα της Taylor Swift είναι τώρα! Πώς θα μπορούσε να γίνει ποιο ξεκάθαρο; Μα φυσικά με την ίδια την τραγουδίστρια να φοράει γύρω από τον λαιμό της ένα εντυπωσιακό τσόκερ ρολόι τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Grammy.

Διαβάστε ακόμη: Θέλετε να διαφημιστείτε στη Σφαίρα του Λας Βέγκας; Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσετε

Αναμφίβολα, η Taylor Swift ήταν το πρόσωπο των φετινών Grammys. Όχι μόνο για τα βραβεία που κέρδισε (έφτασε συνολικά τα 14 στην καριέρα της), αλλά και για την εμφάνισή της που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Το είχε φροντίσει άλλωστε και η ίδια, επιλέγοντας να φορέσει ένα vintage ρολόι Concord με λευκά διαμάντια γύρω από τον λαιμό της. Μάλιστα, το φόρεσε με τους δείκτες σταματημένους στα μεσάνυχτα, κάνοντας σαφώς αναφορά στο άλμπουμ της με τίτλο «Midnights» που πήρε και τον τίτλο του Best Pop Vocal Album της χρονιάς.

Το κόσμημα, που επέλεξε η Swift, σχεδιάστηκε από την κοσμηματοπώλη Lorraine Schwartz, η οποία είναι γνωστή για τα κοσμήματα που έχει σχεδιάσει κατά καιρούς για κορυφαίους celebrities, όπως ο Pharrell Williams ή η Beyoncé. Το μαύρο διαμαντένιο choker ρολόι της Swift συνδυάστηκε επίσης με στρώσεις διαμαντιών από την Schwartz συνολικού βάρους 300 καρατίων.

Εικόνα

Με αυτή της την επιλογή η τραγουδίστρια ακολούθησε την τάση των διασημοτήτων να φορούν ρολόγια στο λαιμό και στους αστραγάλους τους. Η Rihanna φόρεσε πρόσφατα ένα ρολόι Jacob & Co. αξίας 400.000 δολαρίων γύρω από τον αστράγαλό της στο Grand Prix της Formula 1 του Λας Βέγκας, ενώ επέλεξε ένα άλλο ρολόι της μάρκας ως τσόκερ στην επίδειξη του οίκου μόδας Louis Vuitton στο Παρίσι. Η Emma Chamberlain, από την πλευρά της, φορούσε ένα Cartier Baignoire με δερμάτινο λουράκι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η Swift, χωρίς αμφιβολία, μπορούμε να πούμε ότι προέβλεψε με επιτυχία μια μεγάλη βραδιά για το νέο της άλμπουμ και ήρθε κατάλληλα ντυμένη. Το «Midnights» βραβεύτηκε, ενώ η ίδια απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως το παρόν, αλλά και το μέλλον της ανήκει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ