iPhone 15 από την Caviar: Το πιο ακριβό smartphone στον κόσμο διαθέτει 570 διαμάντια και κοστίζει 564.000 δολάρια

Η ρωσική εταιρεία πολυτελείας Caviar μόλις παρουσίασε ένα iPhone 15 με τιμή που ξεπερνάει τα 564.000. Το ειδικά τροποποιημένο smartphone διαθέτει θήκη από λευκόχρυσο 18 καρατίων, διακοσμημένη με 570 διαμάντια και ένα κολιέ Snowflake Graff στο κέντρο.
iPhone 15 από την Caviar: Το πιο ακριβό smartphone στον κόσμο διαθέτει 570 διαμάντια και κοστίζει 564.000 δολάρια

Κάθε φορά που η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone, οι φανατικοί παθαίνουν υστερία. Με τις πιστωτικές κάρτες στο χέρι ετοιμάζονται να κατασκηνώσουν όλη νύχτα έξω από το πρώτο Apple store, ώστε να είναι από τους πρώτους που θα κυκλοφορούν με το νέο iPhone στο χέρι.

Διαβάστε ακόμα: PlayStation Portal - Η νέα φορητή συσκευή για gaming από τη Sony - Θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος με τιμή 200 δολάρια

Παρόμοιες εικόνες ετοιμαζόμαστε να δούμε σύντομα καθώς το iPhone 15 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, καμία από τις εκδόσεις του νέου κινητού στις προθήκες των καταστημάτων της Apple δεν συναγωνίζεται σε τιμή εκείνη που μόλις λάνσαρε η εταιρεία Caviar, που ειδικεύεται στην μετατροπή ακριβών smartphone σε αξεσουάρ πολυτελείας.

Σε σύγκριση, λοιπόν, με ένα iPhone 15 Pro αξίας σχεδόν 1.000 δολαρίων ή με ένα Pro Max, το οποίο θα κοστίζει περίπου 2.300 δολάρια, η έκδοση της Caviar κοστολογείται στα 564.000 δολάρια περίπου, κι αυτό γιατί έρχεται επικαλυμμένη με 570 διαμάντια.

Εικόνα

Η ρωσική εταιρεία, γνωστή για την κατασκευή πολλών εξαιρετικών προσαρμοσμένων μοντέλων, ονόμασε το μοντέλο «Diamond Snowflake». Στον ιστότοπό της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλη η λάμψη του παγωμένου χειμώνα συγκεντρώνεται στο πιο ακριβό iPhone στον κόσμο. Η Caviar “έσπειρε” διαμαντένιο χιόνι στο σώμα ενός smartphone για να απολαύσετε την όμορφη λάμψη του».

Εικόνα

Το iPhone-κόσμημα διαθέτει θήκη από λευκόχρυσο 18 καρατίων, διακοσμημένη με 570 διαμάντια και ένα κολιέ Snowflake Graff στο κέντρο. «Αποσυναρμολογήσαμε το διαμαντένιο κολιέ και χρησιμοποιήσαμε το εκθαμβωτικό μενταγιόν που έχει σχήμα νιφάδας χιονιού για να διακοσμήσουμε το smartphone», εξηγεί η Caviar και συμπληρώνει. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυθεντικότητα του κοσμήματος. Οι αγοραστές θα λάβουν ένα πιστοποιητικό από την Graff σε μια πολυτελή θήκη δώρου».

Εικόνα

Για εκείνους που έχουν την οικονομική άνεση να κουβαλούν στην τσέπη τους ένα smartphone που σπάει ρεκόρ, το εντυπωσιακό iPhone διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το iPhone 15 Pro ή το iPhone 15 Pro Max με τιμές που ξεκινούν από 562.700 δολάρια και φτάνουν έως 564.700 δολάρια.