Harley-Davidson: Γιορτάζει τα 120 χρόνια ιστορίας της με μια limited edition συλλογή ρούχων και αξεσουάρ μοτοσικλέτας

Με το 2023 να σηματοδοτεί τα 120 χρόνια λειτουργίας της, η Harley-Davidson Motorcycles επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση μέσω της νέας limited edition συλλογής αξεσουάρ: της 120th Anniversary Apparel and Riding Gear Collection.
Harley-Davidson: Γιορτάζει τα 120 χρόνια ιστορίας της με μια limited edition συλλογή ρούχων και αξεσουάρ μοτοσικλέτας

Το 1903, ο William Harley ένωσε δυνάμεις με τους αδερφούς Walter, William και Arthur Davidson για να ιδρύσει μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες μοτοσικλετών όλων των εποχών, τη Harley-Davidson Motorcycles. Με έδρα το Μιλγουόκι των ΗΠΑ και επίσημο έτος λειτουργίας το 1907, η επιχείρηση που ξεκίνησε σε ένα μικρό υπόστεγο εξελίχθηκε σε ένα brand που αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από έναν απλό κατασκευαστή μοτοσiκλετών: ένα αμερικανικό σύμβολο ελευθερίας και εξέγερσης.

Διαβάστε ακόμα: Harley-Davidson - Η νέα μοτοσικλέτα Highway King αναβιώνει το πνεύμα της δεκαετίας του 1960

Με το 2023 να σηματοδοτεί τα 120 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση μέσω της νέας limited edition συλλογής αξεσουάρ: της 120th Anniversary Apparel and Riding Gear Collection.

Αποτελούμενη από περισσότερα από 70 αντικείμενα συνολικά, η συλλογή Black and Orange's 120th Anniversary αντλεί έμπνευση από το εκτενές ιστορικό αρχείο της Harley-Davidson, επιλέγοντας μια ποικιλία από vintage λογότυπα και σχέδια για να δημιουργήσει τη νέα της σειρά ρούχων περιορισμένης έκδοσης.

Η συλλογή έχει να επιδείξει μια ποικιλία διαφορετικών T-shirts με γραφικά και λογότυπα Harley, τζάκετ, φούτερ με κουκούλα, γιλέκα και πόλο. Ξεχωρίζουν επίσης ένα κολεγιακό μπουφάν, πολλά καρό πουκάμισα, μια φανέλα του μπέιζμπολ, ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα σετ φόρμες. Επιπλέον, στη συλλογή περιλαμβάνεται πληθώρα μικρότερων αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, καπέλα, ζώνες και πορτοφόλια.

Εικόνα

Επίκεντρο της 120th Anniversary Apparel and Riding Gear Collection είναι μια πλειάδα αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Οι φανατικοί αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αρκετών δερμάτινων τζάκετ υψηλής ποιότητας, ενώ πολλά ζευγάρια γάντια και δύο διαφορετικά ζευγάρια μπότες συμπληρώνουν την γκάμα.

Εικόνα

Η Harley-Davidson κυκλοφόρησε επίσης δύο διαφορετικά vintage κράνη ¾, καθώς και ένα αρθρωτό κράνος full-face. Όπως και τα casual ρούχα, και ο εξοπλισμός μοτοσικλέτας διαθέτει την ειδική λογοτύπηση Harley-Davidson 120th Anniversary και θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό.

Εννοείται ότι ως αποκορύφωμα της ειδικής περίστασης, η Harley παρουσίασε επίσης μια σειρά μοτοσικλετών 120th Anniversary Edition καθώς και μια σειρά ειδικών ανταλλακτικών. Η συλλογή Harley-Davidson 120th Anniversary είναι τώρα διαθέσιμη στον ιστότοπο της Harley-Davidson.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ