Τζέισον Μομόα: Ο σταρ του Aquaman και του Game of Thrones λανσάρει τη Meili - Τη δική του βιώσιμη βότκα

Η τελευταία επώνυμη είσοδος στη βιομηχανία είναι ο Τζέισον Μομόα. Ο μυώδης σταρ της ταινίας «Aquaman» και της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones», έρχεται να λανσάρει μια νέα επωνυμία βότκας. Η Meili Vodka είναι βιώσιμη και παράγεται στη Μοντάνα των ΗΠΑ.
Τζέισον Μομόα: Ο σταρ του Aquaman και του Game of Thrones λανσάρει τη Meili - Τη δική του βιώσιμη βότκα

Οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται ότι έχουν βρει ένα νέο επενδυτικό παιχνίδι. Όλο και περισσότεροι βάζουν τις υπογραφές –και τα χρήματά τους- σε νέες επωνυμίες αλκοολούχων ποτών που ξεπετάγονται στην αγορά διεκδικώντας μια θέση στα ράφια των premium μπαρ.

Διαβάστε ακόμα: Λένι Κράβιτζ - Σνομπάρει την τεκίλα, συμμαχεί με την Pernod Ricard και επενδύει σε ένα άγνωστο ποτό: το σοτόλ Nocheluna

Η τελευταία είσοδος στη βιομηχανία είναι ο Τζέισον Μομόα, ο μυώδης σταρ της ταινίας «Aquaman» και της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones», ο οποίος έρχεται να λανσάρει μια νέα επωνυμία βότκας που ονομάζεται Meili Vodka.

Συνεργάτης του Μομόα στη νέα του προσπάθεια είναι ο Μπλέιν Χάλβορσον, ιδρυτής της vintage μάρκας Junk Food Clothing και της βιώσιμης σειράς μόδας MadeWorn.

Η βότκα τους τοποθετείται στην αγορά επίσης ως βιώσιμη βότκα. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τη βιωσιμότητα του νέου προϊόντος είναι λίγο αόριστες, φαίνεται να αναφέρεται κυρίως στο γεγονός ότι το απόσταγμα εμφιαλώνεται σε 100% ανακυκλωμένο γυαλί και κανένα μπουκάλι δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο.

Η βότκα παράγεται στη Μοντάνα των ΗΠΑ, πολιτεία καταγωγής του Χάλβορσον, όπου τα δημητριακά προέρχονται από τοπικές φάρμες. Το νερό που χρησιμοποιείται για την απόσταξη της βότκας προέρχεται από πηγές που τροφοδοτούνται από το χιόνι και το νερό της βροχής.

Ένα στοιχείο ακόμα, το οποίο η φίρμα διαφημίζει ως καθοριστικό για τη γεύση της βότκας, είναι ότι το απόσταγμα αφήνεται να «ξεκουραστεί» και να «αναπνεύσει» στον καθαρό αέρα του βουνού προτού εμφιαλωθεί. Ίσως να μην είναι ακριβώς επιστήμη, αλλά είναι καλό μάρκετινγκ.

Μομόα και Χάλβορσον σχεδιάζουν να συμμετέχουν στο συνέδριο αλκοολούχων ποτών WSWA's Access Live 2023 στη Φλόριντα αυτόν τον Απρίλιο, μια εκδήλωση του κλάδου με συζητήσεις σε πάνελ και ευκαιρίες για πιθανές επιχειρηματικές συνεργασίες.

«Είναι απίστευτη τιμή να απευθύνομαι στους νέους φίλους και συναδέλφους μου στη βιομηχανία κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών ως επιλεγμένος κεντρικός ομιλητής», δήλωσε ο Μομόα σε ένα δελτίο τύπου.

«Δεν είμαι μόνο περήφανος, αλλά και εξαιρετικά ενθουσιασμένος που γιορτάζω το λανσάρισμα της Meili Vodka, της νέας μας βιώσιμης επωνυμίας βιοτεχνικών αποσταγμάτων. Αυτές οι τρεις ημέρες θα επικεντρωθούν γύρω από την ανύψωση της ανακάλυψης, τις κοινές ιστορίες και την ομορφιά των νέων συνόρων», ανέφερε ο ηθοποιός.

Εικόνα

Παρά τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα της βότκας και την κυριαρχία της έναντι άλλων κατηγοριών οινοπνευματωδών ποτών σε μια μάλλον γεμάτη αγορά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτό το συχνά άγευστο και άοσμο απόσταγμα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει.

Ο Μομόα φαίνεται ότι στοιχηματίζει με σιγουριά στη δημοφιλία του και τη μάλλον σοφή απόφασή του να αποφύγει την κατηγορία της τεκίλας, που «πήζει» από ετικέτες αστέρων όπως ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, ο Κέβιν Χάρτ και η Κένταλ Τζένερ, για να μην αναφέρουμε ακόμη και τη Volkan X.A, την ultra premium τεκίλα της Louis Vuitton.

Όχι, βέβαια, ότι στον πλανήτη της επώνυμης βότκας δεν παρατηρείται συνωστισμός. Από την άλλη, ο Τσάνιγκ Τατούμ, ο Σον Κομπς και η Κέιτ Χάντσον ίσως να μη διαθέτουν το διαμέτρημα του Μομόα, αν αυτό είναι που τελικά μετράει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ