Gran Coramino Tequila: Μία από τις πιο απαλές Reposadο της αγοράς με την υπογραφή του ηθοποιού Kevin Hart

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του που επενδύουν τελευταία σε premium ποτοποιίες, ο κωμικός ηθοποιός Kevin Hart παρουσίασε την τεκίλα Gran Coramino. Πρόκειται για μία από τις πιο απαλές Reposado της αγοράς που χρωστάει τη γεύση και τη διαύγειά της στη διαδικασία Cristalino.
Gran Coramino Tequila: Μία από τις πιο απαλές Reposadο της αγοράς με την υπογραφή του ηθοποιού Kevin Hart

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Kevin Hart συνεργάστηκε με τον 11ης γενιάς παραγωγό τεκίλας Juan Domingo Beckmann για να παρουσιάσουν μια νέα ετικέτα τους δημοφιλούς ποτού: την τεκίλα Gran Coramino. Η πρώτη έκδοση της φίρμας είναι μία από τις πιο απαλές Reposado τεκίλες της αγοράς.

Διαβάστε ακόμα: Tequila και Mezcal - Αυτά είναι τα καλύτερα brands του πλανήτη σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποτών 2022

Έπειτα από δύο χρόνια στα σκαριά, η μοναδικά ισορροπημένη Reposado Cristalino είναι τεκίλα από 100% αγαύη που παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια της Ανατολικής Ευρώπης και ολοκληρώνει την ωρίμανσή της σε βαρέλια κρασιού Cabernet της Καλιφόρνια.

Το ποτό στη συνέχεια μετατρέπεται σε τεκίλα Cristalino –μια μοναδική διαδικασία αργής διήθησης που εφηύρε η Beckmann πριν από περισσότερα από 10 χρόνια– με αποτέλεσμα μια πολύπλοκη, βαθιά και απαλή γεύση με κρυστάλλινη εμφάνιση.

A post shared by Gran Coramino Tequila (@grancoramino)

«Η Gran Coramino έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έρχονται μαζί και χτίζουν μια κοινότητα στην οποία μπορούν να γίνουν όλοι μέρος. Ως κάποιος που αγαπά την τεκίλα, έχω περάσει τα δύο τελευταία χρόνια δουλεύοντας με τον Juan Domingo για να δημιουργήσω μια επωνυμία και ένα προϊόν της υψηλότερης δυνατής ποιότητας που είναι προσβάσιμο στους θαυμαστές μου. Ο Juan είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης στη βιομηχανία της τεκίλας και, όπως εγώ, έχει στόχο την αριστεία σε ό,τι κάνει. Μαζί με τον Juan και τον συνεργάτη μου James Morrissey από την Global Brand Equities, αποφασίσαμε για κάθε πτυχή αυτού του προϊόντος από την αρχή. Ήθελα κάτι διαφορετικό στην αγορά, να πω μια ιστορία που δεν είχε ειπωθεί πριν για τους θαυμαστές μου, για την κουλτούρα μου και για μια γενιά που δεν έχει ξαναγευτεί Cristalino. Είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην τεκίλα», ανέφερε ο Kevin Hart, ιδρυτής της Gran Coramino Tequila, αναλύοντας το σκεπτικό της παραγωγής.

Η Gran Coramino κατέχει κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής τεκίλας, από τη φύτευση, την επιλογή και τη συγκομιδή της καλύτερης μπλε αγαύης στα οικογενειακά χωράφια μέχρι την απόσταξη και παλαίωση του ποτού στο παλαιότερο αποστακτήριο της Λατινικής Αμερικής, το La Rojeña στην πόλη Τεκίλα του Μεξικό.

Η Gran Coramino Reposado Cristalino είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της φίρμας, στην τιμή των 59 δολαρίων. Η εταιρεία μάλιστα, δωρίζει 1 δολάριο από κάθε μπουκάλι που πωλείται για να υποστηρίξει επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με έμπιστους συνεργάτες στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.