Gunther's Millions: To Netflix «μπαίνει» για πρώτη φορά μέσα στην εξωφρενική ζωή του πλουσιότερου σκύλου του κόσμου

Πώς ζει άραγε ένας σκύλος με περιουσία που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ;
Gunther's Millions: To Netflix «μπαίνει» για πρώτη φορά μέσα στην εξωφρενική ζωή του πλουσιότερου σκύλου του κόσμου

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Gunther, ένα γερμανικό ποιμενικό, είχε απασχολήσει τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, μιας και έβαλε πωλητήριο στην πρώην έπαυλη της Madonna. Θα μας πείτε βέβαια, «πώς γίνεται να το έκανε αυτό ένας σκύλος;». Και η απάντηση είναι πως δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε σκύλο, αλλά για τον πλουσιότερο του κόσμου, ο οποίος έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα και μια περιουσία που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Την «πάτησε» η Shakira: Κι όμως υπάρχει Casio που αξίζει περισσότερο από ένα Rolex

Βλέπετε, ο προπάππους του πλούσιου Gunther ανήκε στην Karlotta Liebenstein, μια Γερμανίδα κόμισσα, η οποία πέθανε το 1992, αφήνοντας μια κληρονομιά άνω των 80 εκατ. δολαρίων στο αγαπημένο της κατοικίδιο. Έκτοτε, ο Gunther και οι απόγονοί του (όλοι με το ίδιο όνομα) απολαμβάνουν την υψηλή ζωή, διαθέτοντας μια ποικιλία ακινήτων προς εκμετάλλευση.

Σίγουρα μια όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον του Netflix. Mάλιστα από την 1η Φεβρουαρίου θα κυκλοφορίσει στην πλατφόρμα το ντοκιμαντέρ «Gunther's Millions», όπου θα δούμε για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη ζωή του πλουσιότερου σκύλου του πλανήτη.

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, τα πλούτη της οικογένειας του σκύλου έχουν εξελιχθεί σε μια τεράστια αυτοκρατορία, η οποία εκτείνεται σε δύο ηπείρους. Στην κατοχή του βρίσκονται πολυτελή αρχοντικά, ιδιωτικό τζετ, σκάφος, αλλά και μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, που τον προσέχει και τον φροντίζει, προκειμένου να μη του λείψει τίποτα.

Εικόνα

Βέβαια, μέσα από το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix βλέπουμε πως πίσω από το περιτύλιγμα κρύβονται αρκετά μυστικά. Από πού προέρχεται η περιουσία αυτού του σκύλου, ποιος τη διαχειρίζεται και πώς γίνεται να μεγαλώνει συνεχώς; Αυτό εξερευνά το ντοκιμαντέρ, μπαίνοντας για τα καλά μέσα στην πολυτελή ζωή του Gunther και παρατηρώντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή του και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ