Την «πάτησε» η Shakira: Κι όμως υπάρχει Casio που αξίζει περισσότερο από ένα Rolex

Ίσως κάτι να μην υπολόγισε καλά η Shakira στο νέο της τραγούδι, όπου αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της Gerard Pique, ισχυρίζεται ότι «αντάλλαξε ένα Rolex με ένα Casio». Η Κολομβριανή τραγουδίστρια προφανώς δεν γνώριζε ότι όντως υπάρχει ένα ρολόι Casio Που είναι ακριβότερο από ένα Rolex.
Την «πάτησε» η Shakira: Κι όμως υπάρχει Casio που αξίζει περισσότερο από ένα Rolex

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το νέο κομμάτι της Shakira, μιας και μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 120 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό. Φυσικά, στην εκτόξευση του κομματιού βοήθησε το γεγονός πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια χρησιμοποίησε μεταφορικά δύο ρολόγια για να την «πει» στον πρώην σύζυγό της Gerard Pique, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Διαβάστε ακόμη: Nobu Hotel Marrakech: Η διάσημη αλυσίδα εισβάλει στην Αφρική με ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μαρόκου

Βέβαια, εδώ που τα λέμε μόνο κακό δεν έκανε στην Casio η συγκεκριμένη σύγκριση, μιας και το ίδιο το κομμάτι αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Pique, δέχθηκε να γίνει χορηγός του και πλέον τον βλέπουμε με ένα ρολόι της στον καρπό του.

Και μπορεί τα ρολόγια Casio να θεωρούνται ασφαλώς πιο οικονομικά από τα Rolex, μιας και φημίζονται περισσότερο για την αντοχή τους παρά για την πολυτέλειά τους, ωστόσο υπάρχει ένα μοντέλο που τα ξεπερνάει όλα. Ένα μοντέλο που ακόμη και οι φανατικοί συλλέκτες των Rolex, θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους.

Μιλάμε ασφαλώς για το Casio G-Shock G-D5000-9JR, το οποίο είναι λουσμένο με χρυσό 18 καρατίων και η τιμή του ξεπερνά αυτή ενός Rolex. Αυτό το πολυτελές ρολόι κατασκευάστηκε το 2020 ως συλλεκτικό αντικείμενο για τον εορτασμό της 35ης επετείου της Casio. Γι' αυτόν τον λόγο η εταιρεία λάνσαρε μόλις 35 G-Shock G-D5000-9JR 18 καρατίων, στα οποία μπήκε τιμή πώλησης λίγο πάνω από τα 55.000 ευρώ.

Εικόνα

Δεν ξέρουμε, λοιπόν, τι λέει η Shakira, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αντάλλαζαν το Rolex τους γι' αυτό το ρολόι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ