O πλουσιότερος σκύλος του κόσμου πουλά την πρώην έπαυλη της Madonna

Ο πλουσιότερος σκύλος του κόσμου πουλά την... έπαυλή του στο Μαϊάμι, την οποία είχε αγοράσει ο πρόγονός του από τη Madonna πριν από 21 χρόνο. Αν μπερδευτήκατε, δεν έχετε άδικο. Το ίδιο έπαθαν και οι μεσίτες που ανέλαβαν να πουλήσουν το ακίνητο για 31,75 εκατ. δολάρια.
O πλουσιότερος σκύλος του κόσμου πουλά την πρώην έπαυλη της Madonna

Ένας σκύλος, για την ακρίβεια ένα γερμανικό ποιμενικό με το όνομα Gunther, πουλά την πρώην βίλα της Madonna στο Μαϊάμι. Ο... προπάππους τού πλούσιου Gunther ανήκε στην Karlotta Liebenstein, μια Γερμανίδα κόμισσα, η οποία πέθανε το 1992, αφήνοντας μια κληρονομιά άνω των 80 εκατ. δολαρίων στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοστίζει μια νύχτα στη βίλα του Καρλ Λάγκερφελντ στο Μόντε Κάρλο

Έκτοτε, ο Gunther και οι απόγονοί του απολαμβάνουν την υψηλή ζωή, διαθέτοντας μια ποικιλία ακινήτων προς... εκμετάλλευση, μεταξύ των οποίων και η έπαυλη 780 τετραγωνικών μέτρων στο Μαϊάμι, η οποία κάποτε ανήκε στη Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ πούλησε τη βίλα στον Gunther IV για 7,5 εκατ. δολάρια πριν από 21 χρόνια. Δύο Gunthers αργότερα, ο απόγονος του σκύλου Gunter VI, βγάζει το πολυτελές ακίνητο στην αγορά για 31,75 εκατ. δολάρια.

Εικόνα
O πιο πλούσιο σκύλος του κόσμου, ο Gunther, αναπαύεται μπροστά στην πισίνα της έπαυλης στο Μαϊάμι (Πηγή: Associated Press)

Η μεσίτης του πρακτορείου ακινήτων Compass, Ruthie Assouline, δήλωσε στο Architectural Digest: «Έχουμε πουλήσει αμέτρητα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας τυχαίνει για πρώτη φορά. Όταν οι υπεύθυνοι μου είπαν ότι ιδιοκτήτης είναι ένας σκύλος, δεν το πίστευα».

Εικόνα
Η είσοδος της έπαυλης (Πηγή: Compass)

Όταν ο Gunther βρίσκεται στο Μαϊάμι, συνηθίζει να κοιμάται στην πρώην κύρια κρεβατοκάμαρα της Madonna, σε ένα ειδικής παραγγελίας ιταλικό κόκκινο βελούδινο στρογγυλό κρεβάτι με θέα στον κόλπο Biscayne. Ένα πορτρέτο με επίχρυση κορνίζα πάνω από το τζάκι «εποπτεύει» το σαλόνι. Ο χώρος περιλαμβάνει επίσης χειροποίητη ξυλόγλυπτη οροφή και μια μεγάλη εσωτερική σκάλα.

Εικόνα
Η μεγάλη εσωτερική σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια (Πηγή: Compass)

Ο Gunther III προέρχεται από μια μακρά σειρά γερμανικών ποιμενικών, που χρονολογείται από έξι γενιές (40 ανθρώπινα χρόνια). Οι «ανάδοχοί» του έχουν επενδύσει την κληρονομιά του σε πολλούς τομείς: από ακίνητα και εκδόσεις μέχρι αθλητικές ομάδες και νυχτερινή ζωή. Η αξία του Gunther σήμερα αγγίζει το μισό δισ. δολάρια, καθιστώντας τον πιο πλούσιο σκύλο στον κόσμο.

Εικόνα
H χειροποίητη ξυλόγλυπτη οροφή δεσπ[όζει στο τεράστιο σαλόνι με θέα στον κόλπο Biscayne (Πηγή: Compass)

Ο Gunther διάγει αρκετά πλούσιο βίο: ταξιδεύει με yacht και ιδιωτικό jet, απολαμβάνει δείπνα με τρυφερά παϊδάκια και χαβιάρι και... συλλέγει αυτοκίνητα. Αγόρασε, μάλιστα, και μια λευκή τρούφα αξίας 1,1 εκατ. δολαρίων σε μια δημοπρασία το 2001.

Εικόνα
Η πισίνα της έπαυλης που θυμίζει αρχοντικό της Τοσκάνης (Πηγή: Compass)

Εκτός από τον ιδιόρρυθμο «σπιτονοικοκύρη», η ιδιοκτησία έχει έκταση 1,2 στρέμματα με βασιλικούς φοίνικες, καταπράσινο τοπίο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Κι επειδή ο Gunther μάλλον δεν θα μπει στον κόπο να σας ξεναγήσει, μπορείτε να κάνετε μια εικονική βόλτα στους χώρους της βίλας στο παρακάτω video αλλά και στην ιστοσελίδα της Compass που έχει αναλάβει να πουλήσει το ακίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ