2022 FIFA World Cup: Το εντελώς απρόσμενο μέρος που έκλεισε η Αργεντινή για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Απ’ ότι φαίνεται η παρέα του Λιονέλ Μέσι είχε σχέδιο από την αρχή. Η ομάδα της εθνικής Αργεντινής είχε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της διαμονής της στο Κατάρ όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, αντί να επιλέξει κάποιο πανάκριβο ξενοδοχείο, όπως κάθε άλλη εθνική, η Αργεντινή αποφάσισε να μείνει στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου του Κατάρ στην Ντόχα.
2022 FIFA World Cup: Το εντελώς απρόσμενο μέρος που έκλεισε η Αργεντινή για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αργεντινή και Γαλλία συγκρούονται στον τελικό του 2022 FIFA World Cup σε ένα ματς που περιμένει με αγωνία ο μισός πλανήτης. Και μπορεί η ομάδα του Didier Deschamps να έζησε τις τελευταίες της χαλαρές στιγμές πριν την αναμέτρηση σε ένα «παλάτι», δε συνέβη όμως το ίδιο και για τους αντιπάλους της.

Διαβάστε ακόμη: 2022 FIFA World Cup: Η Γαλλία έκλεισε ένα «παλάτι» για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η παρέα του Lionel Messi είχε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της διαμονής της στο Κατάρ όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, αντί να επιλέξει κάποιο πανάκριβο ξενοδοχείο, όπως κάθε άλλη εθνική, η Αργεντινή αποφάσισε να μείνει στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου του Κατάρ στην Ντόχα.

Περίεργο ε; Κι όμως! Ο λόγος που έγινε αυτή η επιλογή ήταν εξαιρετικά απλός. Η αποστολή της Αργεντινής ήθελε να έχει χώρο για να κάνει μπάρμπεκιου. Στη χώρα τους άλλωστε το ψήσιμο είναι παράδοση, με τα asados να αποτελούν τα πιο κλασικά πιάτα.

«Θέλαμε να τους κάνουμε να νιώθουν σαν στο σπίτι τους όσο βρίσκονται στο Κατάρ και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να βεβαιωθούμε ότι θα πάρουν μια γεύση από μπάρμπεκιου όλοι μαζί», σχολίασε μέλος της αποστολής της χώρας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Εικόνα

Όπως φάνηκε πάντως η συνταγή έπιασε. Η Αργεντινή παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και «δεμένη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μένει να δούμε εκεί ποιος θα επικρατήσει. Οι εστίες ή το πεντάστερο ξενοδοχείο; Η Αργεντινή ή η Γαλλία;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ