2022 FIFA World Cup: Η Γαλλία έκλεισε ένα «παλάτι» για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Οι τρικολόρ έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένα από τα ξενοδοχεία που πραγματικά ξεχωρίζουν, είναι αυτό που επέλεξε η γαλλική αποστολή. Ο λόγος για το πεντάστερο Al Messila το οποίο βρίσκεται έξι χιλιόμετρα έξω από τη Ντόχα και θυμίζει παλάτι.
2022 FIFA World Cup: Η Γαλλία έκλεισε ένα «παλάτι» για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει σέντρα αυτή την Κυριακή (20/11) στο Κατάρ και όπως είναι λογικό όλες οι αποστολές των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν βρίσκονται ήδη εκεί, κάνοντας την προετοιμασία τους για την έναρξη της διοργάνωσης. Κάθε χώρα έχει επιλέξει κι ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπου και θα διαμείνει για όσο διάστημα βρίσκεται στο Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμη: Τομ Φορντ: Μπαίνει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων μετά την εξαγορά του οίκο μόδας του από την Estée Lauder

Ένα από τα ξενοδοχεία όμως που πραγματικά ξεχωρίζουν, είναι αυτό που επέλεξε η γαλλική αποστολή. Ο λόγος για το πεντάστερο Al Messila το οποίο βρίσκεται έξι χιλιόμετρα έξω από τη Ντόχα και θυμίζει παλάτι. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αποφάσισαν να αλλάξουν ολόκληρη τη διακόσμηση, προκειμένου να κάνουν τους Γάλλους παίκτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Εικόνα

Έτσι, κάθε είσοδος δωματίου έχει την αφίσα του παίκτη, ο οποίος θα μείνει εκεί. Μια γεύση από αυτό πήραμε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε ο Ολιβιέ Ζιρού στον λογαριασμό του στο Tik Tok.

Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, γήπεδα τένις, σκουός, καθώς και σπα και υδρομασάζ, προκειμένου οι Γάλλοι διεθνείς να χαλαρώσους και να γεμίσουν μπαταρίες μετά τα παιχνίδια τους. Το καλύτερο όμως για τον προπονητή των τρικολόρ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, είναι πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι κάπως απομονωμένο και βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την πρωτεύουσα.

Εικόνα

Έτσι, οι παίκτες της Γαλλίας θα έχουν ηρεμία και θα βρίσκονται μακριά από τον φακό των παπαράτσι. Τώρα αν θα καταφέρουν να φτάσουν ξανά στην κορυφή του κόσμου, αυτό είναι μια εντελώς άλλη κουβέντα.