Λορίν Σάντσεζ: Μετά τον Τζεφ Μπέζος, η φίλη του σχεδιάζει ένα ταξίδι στο διάστημα αποκλειστικά για γυναίκες

Λορίν Σάντσεζ: Μετά τον Τζεφ Μπέζος, η φίλη του σχεδιάζει ένα ταξίδι στο διάστημα αποκλειστικά για γυναίκες

Η Λορίν Σάντσεζ, φίλη του συνιδρυτή της Amazon και δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, φαίνεται ότι χρειάζεται μια απόδραση με τις φίλες της. Μην πάει ο νους σας σε τίποτα ιδιωτικά νησιά ή χλιδάτες μητροπόλεις. Το κορίτσι θέλει να πάει εκεί που πήγε και ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της: στο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: SpaceX - Ο Ντένις Τίτο, ο πρώτος διαστημικός τουρίστας στον κόσμο, και η σύζυγός του, θα ταξιδέψουν γύρω από τη Σελήνη

Η Σάντσεζ και η παρέα της, λοιπόν, ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την τροχιά της Γης. Πιλότος ελικοπτέρου η ίδια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας παραγωγής εναέριων ταινιών Black Ops Aviation, ανέφερε στο CNN ότι στη διαστημική περιπέτειά της θα τη συνοδεύσει μια «μεγάλη ομάδα γυναικών».

Ο Τζεφ Μπέζος έχει αναμφίβολα εμπνεύσει τη φίλη του. Άλλωστε και ο ίδιος ο μεγιστάνας πέταξε στην άκρη του διαστήματος στην πρώτη πτήση του πυραύλου New Shepard της Blue Origin επιλέγοντας να έχει στο πλήρωμα έναν δικό του άνθρωπο: τον αδελφό του, Μαρκ Μπέζος.

A post shared by Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Ο Μπέζος είχε αναρτήσει τότε ένα εγκάρδιο σημείωμα στο Instagram για να σηματοδοτήσει τη σημαντική περίσταση: «Από τότε που ήμουν πέντε ετών, ονειρευόμουν να ταξιδέψω στο διάστημα. Στις 20 Ιουλίου, θα κάνω αυτό το ταξίδι με τον αδερφό μου. Η μεγαλύτερη περιπέτεια, με τον καλύτερό μου φίλο».

Η Λορίν Σάντσεζ μίλησε για το επικείμενο ταξίδι της στο διάστημα με την ομάδα των σπουδαίων κοριτσιών της κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης στην οποία ο Μπέζος αποκάλυψε τα σχέδιά του να διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του 124 δισ. δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Μέχρι στιγμής η Σάντσεζ δεν έχει αποκαλύψει τη σύνθεση της «μεγάλης ομάδας γυναικών» που θα συμμετέχει στο –αποκλειστικά για γυναίκες- διαστημικό ταξίδι που έχει προγραμματιστεί για το 2023. Περιττό να πούμε ότι αναμένουμε με αγωνία τα ονόματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ