Ιβ Τζομπς: Η κόρη του Στιβ Τζομπς είναι το μοντέλο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton για τις τσάντες Twist

Η κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ, έκλεψε την παράσταση ως το πρόσωπο της χειμερινής καμπάνιας της Louis Vuittonγια τις τσάντες Twist. Το 24χρονο μοντέλο και έμπειρη ιππέας, κάλπασε με άλογα μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Ίθαν Τζέιμς Γκριν και πόζαρε κρατώντας τις ανανεωμένες τσάντες Louis Vuitton Twist.
Ιβ Τζομπς: Η κόρη του Στιβ Τζομπς είναι το μοντέλο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton για τις τσάντες Twist

Αφού έκανε θραύση στο εξώφυλλο της ιαπωνικής Vogue, η λαμπερή κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ, έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton για τις τσάντες Twist. Η κόρη του εκλιπόντος πρώην CEO της Apple φωτογραφήθηκε με το εμβληματικό αξεσουάρ σε ένα φυσικό σκηνικό που, όπως δηλώνει η ίδια, είναι απίστευτα κοντά στην καρδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Στιβ Τζομπς - Σε δημοπρασία ένας Macintosh SE του 1987 με τις σημειώσεις του ιδρυτή της Apple στο σκληρό δίσκο

Το επιτυχημένο μοντέλο κάλπασε με άλογα μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Ίθαν Τζέιμς Γκριν και πόζαρε κρατώντας τις ανανεωμένες τσάντες Louis Vuitton Twist σε χρώματα όπως μαύρο, γαλάζιο, λευκό και μπλε.

Η Louis Vuitton έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο του μοντέλου που ετοιμάζεται να χαράξει το δικό της δρόμο στη βιομηχανία της μόδας χωρίς να εξαρτάται από το διάσημο επίθετό της.

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Να σημειωθεί ότι από την οικογενειακή περιουσία ύψους 21,7 δισ. δολαρίων, η 24χρονη Ιβ δεν θα κληρονομήσει ούτε ένα δολάριο. Η σύζυγος του Στιβ Τζόμπς, Λορίν, είχε αναφέρει στους New York Times το 2013 ότι δεν θα αφήσει την περιουσία της στα παιδιά της.

Εικόνα

Δήλωσε μάλιστα ότι η περιουσία θα τελειώσει μαζί της και θέλει να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για να κάνει «όσο μεγαλύτερο καλό γίνεται». Πάντως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της κόρης της, η απόφοιτος του Στάνφορντ φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια αλλά και ολόκληρη τη συλλογή με τις τσάντες Twist μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Louis Vuitton.