Mohamed Salah: Πρόσθεσε στη συλλογή του ένα νέο ρολόι Offshore Royal Oak της Audemars Piguet αξίας 80.000 ευρώ

O επιθετικός της Λίβερπουλ, Mohamed Salah, διαθέτει μια σπάνια συλλογή ρολογιών χειρός, την οποία φροντίζει να ανανεώνει συχνά. Το νέο του απόκτημα είναι ένα Offshore Royal Oak της Audemars Piguet αξίας 80.000 ευρώ.
Mohamed Salah: Πρόσθεσε στη συλλογή του ένα νέο ρολόι Offshore Royal Oak της Audemars Piguet αξίας 80.000 ευρώ

Οι περισσότεροι επαγγελματίες αθλητές έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα ακριβά ρολόγια. Θα μας πείτει «τόσα χρήματα βγάζουν, γιατί να μην έχουν;» και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Όταν ο τραπεζικός λογαριασμός ορισμένων ποδοσφαιριστών για παράδειγμα γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, υπάρχει «χώρος» για να τα ξοδέψουν σε πολυτελή αντικείμενα.

Διαβάστε ακόμη: Η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z πρόσφερε 80.000 δολάρια σε δημοπρασία για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια

Ο Mohamed Salah δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο σταρ της Liverpool διαθέτει μια σπάνια συλλογή από ρολόγια χειρός, στην οποία μάλιστα φροντίζει να προσθέτει συχνά νέα αντικείμενα. Το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) λοιπόν, πριν το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, ο Αιγύπτιος εθεάθη με ένα νέο απόκτημα στον καρπό του.

Εικόνα

Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε κάτι που φαίνεται πως είναι μια μοναδική παραλλαγή του εμβληματικού ρολογιού Offshore Royal Oak της Audemars Piguet. Η έκδοση του Salah διαθέτει μπλε καντράν με μοτίβο "Méga Tapisserie" και τον τελευταίο χρονογράφο flyback της μάρκας. Όσο για την τιμή του; Κοστίζει κάτι περισσότερο από 80.000 ευρώ.

Εικόνα

Ο Salah έχει επίσης άλλα δύο αξιόλογα μοντέλα AP Royal Oak στη συλλογή του. Το πρώτο είναι μια προσαρμοσμένη παραλλαγή του Offshore στα χρώματα της Liverpool. Αυτό το ειδικό μοντέλο δημιουργήθηκε για τον Salah και τους συμπαίκτες του μετά την κατάκτηση της Premier League το 2020. Επιπλέον, είναι κάτοχος ενός Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και τα Audemars Piguet σίγουρα φαίνεται να είναι τα αγαπημένα του ρολόγια, η συλλογή του περιλαμβάνει επίσης κομμάτια από Hublot, Urwerk, Ulysse Nardin και Roger Dubuis.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ