Η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z πρόσφερε 80.000 δολάρια σε δημοπρασία για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια

Η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z, Blue Ivy, σόκαρε τους πάντες κάνοντας μια προσφορά 80.000 δολαρίων για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια στη φιλανθρωπική δημοπρασία Wearable Art Gala που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λος Άντζελες.
Η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z πρόσφερε 80.000 δολάρια σε δημοπρασία για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει μια λαϊκή σοφία. Στην περίπτωση λοιπόν που θέλουμε να μάθουμε πώς ξοδεύει τα χρήματά του το χρυσό ζευγάρι της μουσικής Jay-Z - Beyonce, το μόνο που έχουμε να μάθουμε είναι να παρακολουθήσουμε την κόρη τους, Blue Ivy Carter.

Διαβάστε ακόμα: Golden Canary - Σε δημοπρασία του Sotheby's το μεγαλύτερο άψογο διαμάντι του κόσμου - Πάνω από 15 εκατ. δολάρια η αξία του

Η 10χρονη Blue Ivy, λοιπόν, κατέπληξε τους πάντες όταν αποφάσισε να προσφέρει 80.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στη φιλανθρωπική δημοπρασία Wearable Art Gala που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λος Άντζελες.

Η νεαρή έκανε προσφορά για ένα σετ διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz τα οποία ανήκαν στη γιαγιά της (και συνιδρύτρια της εκδήλωσης), Tina Knowles. Στο βίντεο που έγινε viral στα social media, η Knowles μαζί με την Keke Palmer και την Quinta Brunson διακρίνονται να ενθαρρύνουν το κοινό να υποβάλει προσφορά για τα πολύτιμα κοσμήματα.

Τότε είναι που η Blue Ivy που καθόταν στο τέλος σηκώνεται και κρατά το πλακάτ στον αέρα καθώς το πλήθος παρακολουθεί με δέος.

Ωστόσο, παρά την προσπάθειά της, η μικρή δεν κατάφερε να αποκτήσει αυτό που ήθελε. Η Monique Rodriguez, ιδρύτρια της Mielle Organics, έκανε τη νικητήρια προσφορά για 105.000 δολάρια και πήρε στο σπίτι τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Blue Ivy αναδεικνύει τις ικανότητές της σε κάποια δημοπρασία. Στο Wearable Art Gala του 2019, η εξάχρονη τότε κόρη της Beyonce, προσέφερε 19.000 δολάρια για έναν ακρυλικό πίνακα που απεικόνιζε τον θρυλικό ηθοποιό Σίντνεϊ Πουατιέ στα νιάτα του.

Βέβαια, παρόλο που το έντονο πάθος της επικροτήθηκε από τους δημοπρασίες, το διαδίκτυο φαίνεται να διχάζεται. Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε το viral βίντεο: «Αυτό είναι μάλλον το ημερήσιο χαρτζιλίκι της. Είναι καλή». «Μπα, νομίζω ότι αυτά είναι τα χρήματα μόνο για το κολατσιό της», συμπλήρωσε κάποιος άλλος.

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, για δύο πράγματα είμαστε σίγουροι. Αφενός ότι δεν πρόκειται οι γονείς της να της τραβήξουν το αυτί όταν πάει σπίτι και αφετέρου ότι θα την ξαναδούμε να σηκώνει το πλακάτ προσφορών σε κάποια μελλοντική δημοπρασία. Απλά ευχόμαστε εκείνη τη φορά να αποκτήσει αυτό που θέλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ