Balenciaga: Η νέα τσάντα 1.800 δολαρίων του διάσημου οίκου μόδας μοιάζει με μια σακούλα πατατάκια Lay's

Η Balenciaga συνεργάζεται με τη Lay’s παρουσιάζοντας μια τσάντα που μοιάζει ακριβώς με ένα από τα εμβληματικά σακουλάκια που περιέχουν τα πατατάκια της δεύτερης. Φτιαγμένη από εξωτικό δέρμα, η τσάντα αναπαριστά το κλασικό σχέδιο της σακούλας με τα πατατάκια και έκανε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
Balenciaga: Η νέα τσάντα 1.800 δολαρίων του διάσημου οίκου μόδας μοιάζει με μια σακούλα πατατάκια Lay's

Πριν από χρόνια, η εταιρεία Lay's διατεινόταν για τα πατατάκια της ότι «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα». Σαφώς η φίρμα έχει αποδείξει με το παραπάνω το σλόγκαν της από τότε, καθώς έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο brand name με φανατικούς καταναλωτές. Κανείς βέβαια δεν θα περίμενε ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που ένας οίκος μόδας θα μετέτρεπε τη συσκευασία του αγαπημένου σνακ σε αξεσουάρ πολυτελείας.

Διαβάστε ακόμα: Gucci - Η νέα καμπάνια για τα ταξιδιωτικά είδη της έχει πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Η Balenciaga ήρθε να κάνει πραγματικότητα αυτό που κανείς δεν φανταζόταν. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Lay’s είναι μια τσάντα που μοιάζει ακριβώς με ένα από τα εμβληματικά σακουλάκια που περιέχουν τα πατατάκια της δεύτερης.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Φτιαγμένη από εξωτικό δέρμα, η τσάντα αναπαριστά το κλασικό σχέδιο της σακούλας με τα πατατάκια, διαθέτει το διακριτικό logo της Balenciaga και διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Εικόνα

Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης μεταλλική ασημί φόδρα και απλό κλείσιμο με φερμουάρ στο επάνω μέρος και έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ενώ η δημιουργική διευθύντρια της Balenciaga, Demna Gvasalia, περιέγραψε την τσάντα ως «must have», οι απόψεις στο διαδίκτυο κινήθηκαν σε διαφορετικό μήκος κύματος. Σχολιάζοντας το, ένας χρήστης του Twitter ανέφερε: «Αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω δει», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Καλύτερα να το είχαν φάει μετά το σόου».

Μερικοί έκαναν επίσης παραλληλισμούς με παρόμοιες εκδόσεις της Moschino που παρουσιάστηκαν πριν από χρόνια, όπως η τσάντα οδοντόκρεμας, η τσάντα-μπαγκέτα, η τσάντα - φιάλη καθαρισμού μπάνιου, κ.λπ.

Κι ενώ οι φήμες για την τιμή της ενδεχόμενης κυκλοφορίας της τσάντας Lay’s x Balenciaga φαίνεται να κυμαίνονται από τα 261 έως τα 1.800 δολάρια, είναι σίγουρο ότι οι σακούλες από τα δημοφιλή πατατάκια θα βρουν πλέον διαφορετική χρήση πριν καταλήξουν στους κάδους ανακύκλωσης, έστω και για ένα post στο TikTok.

Πάντως στο online shop της Balenciaga η τσάντα Lay’s δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, υπάρχει η επιλογή της Trash Bag σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, μιας τσάντας που μοιάζει με σακούλα σκουπιδιών που είναι άμεσα διαθέσιμη στην τιμή των 1.400 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ