Caviar: Λανσάρει το δικό της smartphone iPhone 14 με ενσωματωμένο ρολόι Rolex Daytona

Η πολυτελής φίρμα Caviar μόλις παρουσίασε δύο δικές της, limited edition εκδοχές του τελευταίου iPhone. Τα Daytona iPhone 14 Pro Max και Skeleton Booster iPhone 14 Pro εμπνέονται από τον κόσμο της αυτοκίνησης και διαθέτουν στη θήκη τους ενσωματωμένα ρολόγια πολυτελείας, όπως ένα Rolex Daytona
Caviar: Λανσάρει το δικό της smartphone iPhone 14 με ενσωματωμένο ρολόι Rolex Daytona

Η Caviar αποφάσισε να κάνει τη δική της αναβάθμιση στο iPhone 14 Pro και δεν μιλάμε για το τεχνικό του κομμάτι. Η πολυτελής φίρμα, γνωστή για τα περίεργα αξεσουάρ της, μόλις αποκάλυψε δύο δικές της εκδοχές του τελευταίου smartphone της Apple, που περιλαμβάνουν ενσωματωμένα ρολόγια πολυτελείας, όπως ένα Rolex Daytona.

Διαβάστε ακόμα: UR-120 - Το νέο διαγαλαξιακό ρολόι της Urwerk είναι μια ωδή στο «Star Trek» και τον dr Spock

Τα νέα μοντέλα, γνωστά ως Daytona iPhone 14 Pro Max και Skeleton Booster iPhone 14 Pro, εντάσσονται στη σειρά «Grand Complications» της Caviar, η οποία εξωθεί το σχεδιασμό της Apple στα άκρα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Daytona (με τιμή 133.670 δολάρια) διαθέτει το καντράν ενός Rolex Cosmograph Daytona στο πίσω μέρος της θήκης του. Όπως ίσως γνωρίζουν οι συλλέκτες Rolex, αυτό το εμβληματικό ρολόι πήρε το όνομά του από τη διάσημη πίστα στην Daytona Beach της Φλόριντα.

Εικόνα

Είναι λογικό, λοιπόν, το smartphone της Caviar να αντλεί έμπνευση από αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1930. Συγκεκριμένα, το Bluebird V που χρησιμοποίησε ο δρομέας Malcolm Campbell για να σημειώσει ρεκόρ ταχύτητας ξηράς 444 χλμ./ώρα στην Daytona το 1935.

Εικόνα

Για το σκοπό αυτό, η θήκη είναι εξοπλισμένη με ταχύμετρο χρυσού 18 καρατίων και δείκτες λαδιού και καυσίμου που αντικατοπτρίζουν τους αναλογικούς μετρητές ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, μαζί με τρεις διακοσμητικούς διακόπτες.

Εικόνα

Το κινητό Skeleton Booster, εν τω μεταξύ, παρουσιάζει την περίπλοκη εσωτερική λειτουργία ενός ρολογιού. Αν και δεν συνοδεύεται από Daytona, το smartphone εξακολουθεί να αποτίει φόρο τιμής στην αυτοκίνηση, μιμούμενο τη «άγρια εμφάνιση» των supercars. Περιορισμένο σε μόλις 99 κομματια, το Skeleton Booster διατίθεται στην πολύ χαμηλότερη τιμή των 10.320 δολαρίων.

Εικόνα

Η Caviar μπήκε στον κόσμο της πολυτέλειας το 2011 με μια συλλογή από εκκεντρικά χρυσά τηλέφωνα βασισμένα στο iPhone 4. Περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, η φίρμα έχει τώρα 18 διαφορετικές συλλογές, ενώ έχει επίσης αρχίσει να διαμορφώνει και συσκευές Samsung.

Εικόνα

Μέχρι σήμερα, η Caviar έχει αποκαλύψει ιδιόμορφα σχέδια που βασίζονται σε κατακτητές του διαστήματος, ζώδια, πλανήτες, ακόμη και οραματιστές όπως ο Στιβ Τζομπς και ο Έλον Μασκ.

Για να μάθετε περισσότερα και να παραγγείλετε τα limited edition Daytona iPhone 14 Pro Max και Skeleton Booster iPhone 14 Pro, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Caviar.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ