iPhone 13 Pro Steve Jobs Edition: Το κινητό των 7.000 δολαρίων έχει εξαρτήματα του πρώτου iPhone

iPhone 13 Pro Steve Jobs Edition: Το κινητό των 7.000 δολαρίων έχει εξαρτήματα του πρώτου iPhone

Το πρώτο iPhone, γνωστό και ως το iPhone 2G, παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιανουάριο του 2007, σηματοδοτώντας την απογείωση της Apple. Σήμερα, η Caviar αποτίει φόρο τιμής στη συσκευή πρώτης γενιάς, παρουσιάζοντας το iPhone 13 Pro Steve Jobs Edition.

Διαβάστε ακόμα: 200.000 δολάρια για ένα γράμμα από τον 18χρονο Steve Jobs

Εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης (μόλις 19 μονάδες θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως), το κινητό τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από αεροπορικό τιτάνιο και περιλαμβάνει μια σφραγισμένη κάψουλα με το εμβληματικό «μήλο» της Apple, η οποία περιέχει ένα ενσωματωμένο τμήμα της πλακέτας από τη συσκευή πρώτης γενιάς.

Εικόνα

Το κάλυμμα του τηλεφώνου διαθέτει επιπλέον σχήματα υψηλής ακρίβειας που απεικονίζουν τα τεχνικά στοιχεία της συσκευής. Άλλα στοιχεία περιλαμβάνουν περίβλημα τιτανίου που έχει επικαλυφθεί με μαύρο PVD στο κάτω μέρος της συσκευής, με την υπογραφή του αείμνηστου ιδρυτή της Apple, Steve Jobs χαραγμένη με λέιζερ.

Εικόνα

Σχολιάζοντάς το, ο ιδρυτής της Caviar, Sergey Kitov, είπε: «Για αυτή την capsule συλλογή, δώρισα το δικό μου iPhone 2G. Θυμάμαι ακόμα τα συναισθήματά μου όταν κρατούσα για πρώτη φορά αυτή τη συσκευή –ήταν μια νέα πραγματικότητα τότε! Κρατούσα όλο το διαδίκτυο στα χέρια μου. Θυμάμαι πόσο περίεργο και ασυνήθιστο ήταν στην αρχή να το χρησιμοποιήσω, αλλά μετά από μερικούς μήνες, δεν μπορούσα πια να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτό».

«Αυτό το τηλέφωνο “γέννησε” το χόμπι μου για την Apple και με ενέπνευσε να ιδρύσω την Caviar. Το iPhone 13 Pro 2G είναι ένας φόρος τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο – τον εφευρέτη που ανέτρεψε τον κόσμο μας–, τον Steve Jobs».

Εικόνα

Ολοκληρωμένο, με ενσωματωμένο το κομμάτι της μητρικής πλακέτας του gadget πρώτης γενιάς, το iPhone 13 Pro Steve Jobs Edition είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε τιμές που ξεκινούν από 6.990 δολάρια (για ένα iPhone 13 Pro 128 GB) και φτάνουν τα 8.610 δολάρια (για ένα iPhone 13 Pro Max με αποθηκευτικό χώρο 1 TB). Μπορείτε να προλάβετε ένα από τα 19 κομμάτια στο website της Caviar, κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ