Κάρολος: Μπορείτε τώρα να μείνετε στο καταφύγιο του βασιλιά στην Τρανσυλβανία

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για διαμονή στο βασιλικό καταφύγιο του βασιλιά Κάρολου Γ' στην Τρανσυλβανία. Ανάμεσα στους λόφους της κοιλάδας Zalán, το κάστρο περιλαμβάνει τρεις κατοικίες σε στιλ αγροικίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα επτά δίκλινα δωμάτια.
Κάρολος: Μπορείτε τώρα να μείνετε στο καταφύγιο του βασιλιά στην Τρανσυλβανία

Η Αυτού Υψηλότητα σας προσκαλεί να περάσετε τις διακοπές σας στο αγαπημένο του ακίνητο στην Τρανσυλβανία. Όχι, δεν σας προσκαλεί ο διαβόητος Κόμης Δράκουλας, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος Γ' της Βρετανίας, ο οποίος προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να επισκεφθεί και να μείνει στο καταφύγιό του στη Ρουμανία.

Διαβάστε ακόμα: Το άγνωστο ρολόι του βασιλιά Καρόλου Γ' δημιουργεί ένα νέο «παίκτη» στην αγορά ρολογιών

Ανάμεσα στους λόφους της κοιλάδας Zalán, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει τις τρεις κατοικίες σε στιλ αγροικίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα επτά δίκλινα δωμάτια.

Εικόνα

Καθένα από αυτά είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο με αντίκες και κεντητά υφάσματα, πινελιές που αναδεικνύουν την παραδοσιακή κουλτούρα της Τρανσυλβανίας. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτικές βεράντες και σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης ακόμη ένα εξοχικό σπίτι που διαθέτει σαλόνι και τραπεζαρία καθώς και κοινόχρηστο τζάκι το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών της ιδιοκτησίας.

Εικόνα

Ιδανικό για όσους επιθυμούν να αποτοξινωθούν από το διαδίκτυο και τη ζωή στην πόλη, το βασιλικό καταφύγιο δεν διαθέτει Wi-Fi ή τηλεόραση. Αντίθετα έχει να προσφέρει άφθονο τοπικό μπράντι ως συνοδεία των γευμάτων που προετοιμάζονται από έναν τοπικό σεφ, ο οποίος δημιουργεί το μενού με βάση τις φρέσκες ημερήσιες προμήθειες.

Εικόνα

Η έλλειψη σύγχρονων ανέσεων ενθαρρύνει τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε εμπειρίες όπως βόλτες με άλογα, περιπάτους στα πολυάριθμα φυσικά μονοπάτια ή επισκέψεις και ψώνια στο κοντινό χωριό Viscri.

Εικόνα

Για τους φιλοξενούμενους κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, το κατάλυμα οργανώνει βόλτες με έλκηθρο με άλογα και άφθονο ζεστό κρασί.

Εικόνα

Ο βασιλιάς Κάρολος αγόρασε το ακίνητο το 2006. Απέκτησε μια από τις εξοχικές κατοικίες μετά από μια επίσκεψη και επέστρεψε για να αγοράσει τα υπόλοιπα σπίτια το 2010.

Εικόνα

Ο ξενώνας της Τρανσυλβανίας δεν είναι το μόνο καταφύγιο του μονάρχη στο οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση. Υπάρχουν επίσης το Dolphin House στη Σικελία και το Dumfries House στη Σκωτία, τα οποία επίσης διατίθενται προς διαμονή.

Εικόνα

Για την εξοχική κατοικία στην Τρανσυλβανία, οι τιμές δωματίων ξεκινούν από 157 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ζalan Transylvanian Castle.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ