Hermes: Τι κάνει το νέο ποδήλατο του οίκου μόδας να κοστίζει 23.000 ευρώ

Πιο ακριβό κι από αυτοκίνητο, το νέο ποδήλατο του γνωστού οίκου έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της μετακίνησης στην πόλη.
Hermes: Τι κάνει το νέο ποδήλατο του οίκου μόδας να κοστίζει 23.000 ευρώ

Οι μετακινήσεις στην πόλη είναι δύσκολες και κουραστικές. Ειδικά η πρωινή διαδρομή για το γραφείο πολλές φορές μπορεί να μοιάζει με μαρτύριο εξαιτίας της κίνησης. Άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή μας ο κορονοϊός ήταν αρκετοί αυτοί που άφησαν στην άκρη την επιλογή του μετρό και αποφάσισαν να παίρνουν το αυτοκίνητό τους μέχρι τον χώρο εργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Wonder of the Seas: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου ξεκίνησε τα πολυτελή ταξίδια του

Γιατί, όμως, να συμβαίνει όλο αυτό, ενώ θα μπορούσαμε για παράδειγμα να μετακινηθούμε εύκολα και απλά με ένα ποδήλατο; Ειδικά για όσους δουλεύουν και μένουν γύρω ή κοντά στο κέντρο της Αθήνας ένα ποδήλατο θα τους έδινε τη δυνατότητα εκτός από το να φτάσουν οπουδήποτε στην ώρα τους, να λύσουν και το πρόβλημα του παρκαρίσματος.

Αν τώρα κάποιος θέλει να προσθέσει και μια δόση πολυτέλειας στο ποδηλατικό λουκ της πόλης, τότε θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά στο νέο ποδήλατο της Hermes. Το Odyssee Terre είναι ένα compact ποδήλατο κατασκευασμένο από αλουμίνιο και δέρμα, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ.

Εικόνα

Διαθέτει πεντάλ, ενσωματωμένα φώτα στο τιμόνι και στο πίσω μέρος της σέλας, ενώ έρχεται με διαφορετικές τέσσερις ταχύτητες. Κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γαλλία και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη σήμανση «Hermes Paris» στο δέρμα της σέλας. Αυτή άλλωστε η «σφραγίδα» του Οίκου είναι που εκτοξεύει και την τιμή του ποδηλάτου, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της Hermes στα 23.000 ευρώ.

Βολικό και άνετο για τις διαδρομές στην πόλη, το ποδήλατο αυτό διατίθεται σε ένα πολυτελές χρώμα που δεν μοιάζει με κανένα. Την ώρα που τα περισσότερα ποδήλατα εκεί έξω είναι μαύρα, μπλε ή κόκκινα, το Odyssee Terre της Hermes είναι διαθέσιμο μόνο σε ένα κρεμ/ροζ χρώμα που ονομάζεται Capucine. Παράλληλα, οι ρόδες του είναι πορτοκαλί.

Εικόνα

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποδήλατο της Hermes παραδίδεται στον αγοραστή του μέσα σε ένα μεγάλο πορτοκαλί κουτί, στολισμένο με μια εντυπωσιακή κορδέλα. Κάτι που φυσικά το μετατρέπει και σε ιδανική επιλογή για δώρο. Αρκετά ακριβό δώρο.