George Clooney: Μια ματιά στην έπαυλή του στη λίμνη Κόμο, αξίας 7 εκατ. ευρώ

Η τεράστια έπαυλη που έχει στην κατοχή του ο Χολιγουντιανός σταρ, George Clooney, στη λίμνη Κόμο είναι συνώνυμο της ιταλικής φινέτσας.
George Clooney (Πηγή: Shutterstock)

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο George Clooney είναι τεράστιος θαυμαστής της ιταλικής κουλτούρας. Ο 61χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τη λίμνη Κόμο και φρόντισε να αγοράσει αμέσως την έπαυλη της οικογένειας Heinz, όταν αυτή βγήκε στην «αγορά».

Διαβάστε ακόμη: Το μεγαλύτερο SUV του πλανήτη είναι βγαλμένο από τον φανταστικό κόσμο του Dune

Για όσους δεν γνωρίζουν, η λίμνη Κόμο στην περιοχή της Λομβαρδίας στη βόρεια Ιταλία είναι μία από τις περιζήτητες τοποθεσίες του κόσμου, όσον αφορά τα πολυτελή ακίνητα. Ειδικά στους κύκλους των celebrities. Από τον Sting και τη Madonna, μέχρι τον Sylvester Stallone και τον Sir Richard Branson, το συγκεκριμένο spot τραβάει τους A-listers όλο του κόσμου για την ομορφιά και τη φινέτσα του.

Εκεί, λοιπόν, ο George Clooney και η σύζυγός του, Amal Alamuddin, έχουν βρει το καταφύγιό τους, το οποίο επισκέπτονται μαζί με τα παιδιά τους, όταν θέλουν να ηρεμήσουν και να ξεφύγουν από τα φλας των παπαράτσι. Η έπαυλη του ηθοποιού χτίστηκε τον 18ο αιώνα και ήρθε στην κατοχή του το 2001, όταν την αγόρασε έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ακίνητο είναι τριόροφο, με απίστευτη θέα στη λίμνη και διαθέτει συνολικά 25 δωμάτια.

A post shared by ⚜️Andrea Paesano⚜️ (@andreapaesano)

Υπάρχει επίσης γήπεδο τένις, πισίνα, γυμναστήριο, αλλά και μεγάλο γκαράζ, όπου ο Clooney παρκάρει τις vintage μηχανές του. Το ζευγάρι πάντως σπάνια είναι μόνο του στην έπαυλη. Συνήθως καλεί κόσμο, συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες από το Xόλιγουντ και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων εκεί έχουν βρεθεί ο Barack Obama, o Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, η Jennifer Aniston και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Μάιο του 2021 Clooney και Alamuddin εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Omaze, μέσα από το οποίο καλούν κόσμο να κάνει κάποια δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς και στη συνέχεια, συμμετέχουν σε κλήρωση, στην οποία κάθε φορά ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει μία δωρεάν διαμονή στην έπαυλή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ