The Mandalorian: Τρία νέα σετ LEGO Star Wars με τα κράνη των πρωταγωνιστών της σειράς

H Lego επιστρέφει στο μέλλον για άλλο ένα επεισόδιο στη συνεργασία της με το Star Wars. Αυτή τη φορά εμπνέεται από τη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian» του Disney+ για να φέρει στο ράφι με τα συναρμολογούμενα τρόπαια 3 νέα κράνη: αυτά του Mandalorian, ενός Dark Trooper και το εμβληματικό Red Five Helmet του Luke Skywalker.
The Mandalorian: Τρία νέα σετ LEGO Star Wars με τα κράνη των πρωταγωνιστών της σειράς

Οι Δανοί ειδήμονες της LEGO έχουν γίνει χρόνια τώρα ένα παράλληλο σύμπαν του Star Wars. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της συνεργασίας έχουν παρελάσει μέσα από αυτήν εδώ την ενότητα, με πιο χαρακτηριστική αυτή του θηριώδους σετ AT-AT Star Wars με 6.785 κομμάτια, που έχει τις διαστάσεις ενός σκύλου μεσαίου μεγέθους.

Διαβάστε ακόμα: LEGO Technic BMW M 1000 RR - Φτιάξτε μια superbike με 1.920 «τουβλάκια»

Μια άλλη παραδοσιακή συνεργασία των δύο brands είναι η συλλογή από κράνη ηρώων της κινηματογραφικής εποποϊας, που έχει τιμήσει τους Darth Vader, Boba Fett και φυσικά του Stormtroopers. Τώρα, η LEGO έρχεται να προσθέσει ένα άλλο αξιοσημείωτο τρίο στο ράφι με τα συναρμολογούμενα τρόπαια: τα κράνη του Mandalorian, ενός Dark Trooper και το εμβληματικό Red Five Helmet του Luke Skywalker.

Εικόνα

Διαπιστώνοντας ότι η τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian» έχει γίνει δημοφιλής σε όλα τα μέτωπα, ήταν θέμα χρόνου για τους σχολαστικούς κατασκευαστές να αποφασίσουν να αναπτύξουν ένα νέο σετ βασισμένο στη βραβευμένη παραγωγή του Disney+. Το Mandalorian Helmet αποτελείται από 584 κομμάτια, χρησιμοποιεί γυαλιστερά τουβλάκια με λάκα για να δώσει στην κατασκευή μια λάμψη που αρμόζει στο μέταλλο Beskar (σ.σ. το άφθαρτο υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένη η πανοπλία των Mandalorian στη σειρά) και έχει ύψος 18 cm περίπου.

Για να συνοδεύσει το κράνος του πρωταγωνιστή, η LEGO ανέπτυξε επίσης ένα μοντέλο Dark Trooper, για εκείνους που είναι fan της «σκοτεινής πλευράς». Διαθέτει 693 κομμάτια και ημιδιαφανή κόκκινα τουβλάκια που δίνουν στην κατασκευή μια πιο «απειλητική» εμφάνιση.

Εικόνα

Οι μίνι φιγούρες του Luke Skywalker δεν είναι άγνωστες για τους φίλους του LEGO Star Wars, ωστόσο το νέο σετ 675 κομματιών καταφέρνει άνετα να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. Το Red Five Helmet του θρυλικού Τζεντάι ολοκληρώνεται με μια σειρά από αυθεντικές λεπτομέρειες, με πιο αξιοσημείωτη από όλες το ημιδιαφανές κόκκινο γείσο. Με διαστάσεις 18 cm ύψος περίπου και 14 cm πλάτος, αποτελεί το ιδανικό διακοσμητικό στο ράφι οποιουδήποτε φανατικού του Star Wars.

Όπως ισχύει για όλα τα κράνη Star Wars LEGO, το καθένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με τη δική του πινακίδα ως ιδανική τελική πινελιά. Κάθε ένα από αυτά τα υπέροχα νέα συλλεκτικά αντικείμενα θα είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου αντί 60 δολαρίων το καθένα.