Το Zombie Apocalypse Jacket της Vollebak κατασκευάστηκε για το τέλος του κόσμου

Μετά την πανδημία του κορονοϊού, η βρετανική εταιρεία Vollebak φαίνεται ότι θεωρεί πλέον πιθανό το ενδεχόμενο ο πλανήτης να κατακλυστεί από ζόμπι. Αν την πιστέψουμε, με το σκληροτράχηλο Apocalypse Jacket που μόλις έβγαλε από το οπλοστάσιό της, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.
Το Zombie Apocalypse Jacket της Vollebak κατασκευάστηκε για το τέλος του κόσμου

Η σειρά jackets της Vollebak δεν διακρίνεται για το στυλ της, ούτε ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Είναι φτιαγμένη για το αδιανόητο. Με ένα ελαφρύ ένδυμα προσαρμοσμένο για ταξίδια στο διάστημα και ένα μπουφάν από χαλκό προσανατολισμένο στην αποτροπή ασθενειών να περιλαμβάνονται ήδη στον κατάλογό της, η αγγλική καινοτόμος εταιρεία βάλθηκε να προετοιμαστεί για ένα ακόμη σενάριο καταστροφής του κόσμου, αυτή τη φορά λίγο πιο τραβηγμένο από τα προηγούμενα.

Διαβάστε ακόμα: The Matrix Resurrections -Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα γυαλιά ηλίου που φορούν οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Η Vollebak φαίνεται να πήρε στα σοβαρά τις μάλλον γραφικές συμβουλές του αμερικανικού Κέντρου για τον Έλεγχο των Ασθενειών (CDC) για το ενδεχόμενο μιας Zombie Apocalypse, και βάλθηκε να προετοιμαστεί για τη Μέρα της Κρίσης. Το νέο jacket της φίρμας με το χαρακτηριστικό όνομα «Apocalypse», είναι κατασκευασμένο για να αντέξει μια Αποκάλυψη με ζόμπι και σίγουρα οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Εικόνα

Το μπουφάν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην τριβή παρα-αραμίδιο και PBI, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό με ιδιότητες επιβράδυνσης πυρκαγιάς. Να σημειωθεί ότι το PBI αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε από τη NASA στο πρόγραμμα Apollo, ώστε να εξασφαλίζει προστασία από «μαύρη λάβα και πυρκαγιές από εκρήξεις».

Εικόνα

Προσθέτοντας μάλιστα μία επιπλέον πινελιά αυθεντικότητας η Vollebak σας παραδίδει το jacket σε συσκευασία εμπνευσμένη από πυρίμαχη κουβέρτα. Για πρόσθετη ασφάλεια, το «Apocalypse» είναι αντιμικροβιακό και ανθεκτικό στα χημικά, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύετε από τη βενζίνη, το θειικό οξύ, την καυστική σόδα και σχεδόν οτιδήποτε προκαλεί εγκαύματα εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα.

Εικόνα

Αν και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το μπουφάν πρέπει να είναι απίστευτα σκληρό και βαρύ, η κατασκευάστρια εταιρεία διατείνεται ότι πρόκειται για «ένα κανονικό απαλό, άνετο jacket», αναφέροντας ότι η φόδρα στο εσωτερικό του είναι κατασκευασμένη από Cordura.

Εικόνα

Ενώ η σύνθεσή του ξεχωρίζει από μόνη της, η σωτήρια εφεύρεση της Vollebak διαθέτει στην επένδυσή της έναν εντυπωσιακό αριθμό από 23 τσέπες ποικίλης χωρητικότητας που κρύβονται παντού με φερμουάρ. Τα κρυφά αυτά «διαμερίσματα» περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι στην περιοχή του λαιμού, πέντε στην πλάτη, έξι κατά μήκος των μανικιών και άλλα δέκα που γεμίζουν το εσωτερικό.

Εικόνα

Οι τσέπες είναι τόσο βολικές που συμβάλλουν στη μετατροπή του μπουφάν σε υπνόσακο, καθώς καθεμία από τις 5 που υπάρχουν στο πίσω μέρος του είναι σωληνοειδής, που σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να γεμιστούν με ρούχα και να μετατραπούν σε ένα φορητό κρεβάτι σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο.

Εικόνα

Το Apocalypse Jacket της Vollebak είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προπαραγγελία αντί 1.295 δολαρίων στην ιστοσελίδα της εταιρείας και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε το τέλος του Κόσμου να καθυστερήσει μέχρι να το προμηθευτούμε.