The Matrix Resurrections: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα γυαλιά ηλίου που φορούν οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Η σειρά tvn emblhmatik;vn γυαλιών ηλίου που σχεδίασε ο κατασκευαστή γυαλιών Tom Davies για της ανάγκες της νέας ταινίας Matrix Resurrections, διατίθεται τώρα προς πώληση. Το δίλημμα είναι, αυτά που φοράει ο Neo, ή εκείνα του Morpheus;
The Matrix Resurrections: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα γυαλιά ηλίου που φορούν οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Για τις ανάγκες της ταινίας The Matrix Resurrections, η διάσημη σχεδιάστρια κοστουμιών Lindsay Pugh ανέθεσε στον Βρετανό κατασκευαστή γυαλιών οράσεως Tom Davies να φτιάξει μια νέα σειρά από εμβληματικά γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμα: Club 33: - Η λέσχη ενηλίκων της Disneyland με συνδρομή 33.000 δολάρια

Γνωστός για τις δημιουργίες γυαλιών για διάφορες ταινίες του Χόλιγουντ, ο Davies δημιούργησε 200 προσαρμοσμένα ζευγάρια γυαλιών που καθορίζουν τους χαρακτήρες που παρουσιάζονται στην τέταρτη ταινία Matrix, συνέχεια του The Matrix Revolutions.

Εκτός από τους ηθοποιούς Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss και Yahya Abdul-Mateen II για τους ρόλους τους ως Neo, Trinity και Morpheus, ο Davies δημιούργησε μια συλλογή πολύ περιορισμένης έκδοσης γυαλιών διαθέσιμη προς πώληση. Το highlight της συλλογής είναι φυσικά η νέα έκδοση των διάσημων γυαλιών ηλίου με κλιπ μύτης που φοράει ο χαρακτήρας Morpheus.

Εικόνα

Με τιμή μεταξύ 69 και 495 δολαρίων, τα επίσημα γυαλιά ηλίου The Matrix Resurrections του Tom Davies είναι διαθέσιμα τώρα στο iwearbritain.com. Οι πελάτες μπορούν επίσης να τα δοκιμάσουν εικονικά, χρησιμοποιώντας τις κάμερές τους για να πάρουν μια αίσθηση των εντυπωσιακών σχεδίων.

Εικόνα

«Ανυπομονώ να δω πώς θα υποδεχτεί το κοινό τα γυαλιά του Matrix. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει τίποτα στη δημιουργική βιομηχανία που να έχει τόσο θεμελιώδη επίδραση στην εμφάνιση κάποιου όσο τα γυαλιά. Ένα καλοσχεδιασμένο ζευγάρι γυαλιών μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται έναν ηθοποιό στην οθόνη. Τα γυαλιά που φορούσαν οι χαρακτήρες του The Matrix είναι βασικό στοιχείο κάθε εμφάνισης, επομένως αυτή ήταν η πιο δημιουργικά προκλητική παραγγελία του Χόλιγουντ που είχα ποτέ», δήλωσε ο Tom Davies.

«Ήταν τεράστια τιμή που επιλέχτηκα να δημιουργήσω όλα τα γυαλιά για το The Matrix Resurrections. Είχα καταπληκτική συνεργασία με τη θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Lindsay Pugh και την εξαιρετική ομάδα παραγωγής. Ανυπομονώ να δω την ταινία –και όλα τα γυαλιά μου– στη μεγάλη οθόνη» πρόσθεσε ο δημιουργός των διάσμων γυαλιών.

Εικόνα

Μποείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση τόσο των δημιουργιών του Tom Davies για το
νέα Matrix όσο και για το τι π΄ροκειται να δείτε στην ταινία, παρακολουθώντας το παρακάτω τρέιλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ