Club 33: Η πολυτελής λέσχη ενηλίκων της Disneyland με συνδρομή 33.000 δολάρια

Ένα ταξίδι στην Disneyland για πολλούς σημαίνει παιδικά αξιοθέατα, ζαχαρωτά και φωτογραφίες με τον Μίκυ. Για τα μέλη του Club 33 της Disney, όμως σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό. Με 33.000 δολάρια εγγραφή, τα επίλεκτα μέλη έχουν δικαίωμα εισόδου σε ένα κόσμο που μοιάζει περισσότερο με πολυτελή λέσχη παρά με λούνα παρκ.
Club 33: Η πολυτελής λέσχη ενηλίκων της Disneyland με συνδρομή 33.000 δολάρια

Για πολλούς –μικρούς και μεγάλους- Disneyland και Χριστούγεννα είναι συνώνυμες λέξεις. Δεν υπάρχει κανείς που να την έχει επισκεφθεί και να μην έχει ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και να θέλει να ξαναπάει. Γιατί όχι άλλωστε; Όσες φορές κι αν επισκεφθεί κανείς μια Disneyland, θα ανακαλύψει πάντα κάτι νέο.

Διαβάστε ακόμα: Μια νύχτα στο πιο «παγωμένο» ξενοδοχείο της Σουηδίας

Μεταξύ των πολλών, λιγότερο γνωστών, λεπτομερειών για την Disneyland είναι ότι τα φυτά στο Tomorrowland είναι όλα βρώσιμα. Ένα ψεύτικο νεκροταφείο κατοικίδιων υπάρχει πίσω από το Haunted Mansion, ενώ ένα γήπεδο μπάσκετ βρίσκεται στην κορυφή του Matterhorn. Πέρα από όλα αυτά όμως, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Disneyland είναι η ανεπιτήδευτη κρυφή πόρτα, που για να την ανοίξει κάποιος και να μπει θα του κοστίσει 33.000 δολάρια.

Τι μπορεί να υπάρχει πίσω από την πόρτα με το τόσο ακριβό εισιτήριο; Δεν πρόκειται για μια συναρπαστική βόλτα με τρενάκι ή ένα κατάστημα, αλλά ένα μαγικό μέρος που φέρνει χαρά μόνο στους ενήλικες. Η μυστική πόρτα οδηγεί σε έναν κόσμο χωρίς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, παιδιά που τρέχουν, ζαχαρωτά και ποπ κορν.

A post shared by Fatness Everdeen (@whyarewesofat)

Θα συναντήσετε ευρύχωρα μπαρ και εστιατόρια με ρουστίκ έπιπλα και cocktail για να καταπραΰνουν τις διαταραγμένες από τα παιδικά ουρλιαχτά αισθήσεις σας. Με το αποκλειστικό όνομα Club 33 της Disney, το μέρος δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Walt Disney ως καταφύγιο διασκέδασης γι' αυτόν και τους VIP φίλους του.

Σύμφωνα με το Latest Page News, μια συνδρομή στο Club 33, προσφέρει «ειδική πρόσβαση και εξαιρετικές υπηρεσίες στο Walt Disney World Resort» και «κάθε χώρος έχει μοναδικό θέμα για να αντιπροσωπεύει τις περιπέτειες του Walt και της Lillian σε όλο τον κόσμο».

Η γαλήνη και η ησυχία δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα αυτής της ιδιότυπης «λέσχης». Η συνδρομή περιλαμβάνει πολλά οφέλη, όπως ετήσια εισιτήρια στα πάρκα, εισιτήρια 50 ημερών και πέντε μη ιδιωτικές εκδρομές VIP ετησίως. Για όσους αναρωτιούνται εάν η συνδρομή των 33.000 δολαρίων εμπεριέχει και επίσκεψη στο διαμέρισμα του Walt Disney πάνω από τον πυροσβεστικό σταθμό, όχι, αυτό εξακολουθεί να είναι εκτός ορίων, ακόμη και 55 χρόνια μετά τον θάνατό του. Τι να κάνουμε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ