Ice Hotel: Μια νύχτα στο πιο «παγωμένο» ξενοδοχείο της Σουηδίας

Ένα από τα πιο «κουλ» ξενοδοχεία στον κόσμο, τόσο για την ιδιαιτερότητα του, όσο και για τον... πάγο που φιλοξενεί, το σουηδικό ICEHOTEL, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για 32η φορά!
Ice Hotel: Μια νύχτα στο πιο «παγωμένο» ξενοδοχείο της Σουηδίας

Το ICEHOTEL που «λιώνει» κάθε καλοκαίρι και «παγώνει» κάθε χειμώνα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου που έχει κατασκευαστεί πλήρως από πάγο και χιόνι. Φέτος έχει να μας παρουσιάσει μια νέα βασιλική σουίτα που έχει σχεδιαστεί από τον Carl Philip Bernadotte (γνωστό και ως... πρίγκιπα Carl Philip της Σουηδίας) και τον συνέταιρο του Oscar Kylberg.

Με το όνομα «Όνειρο θερινής νυκτός» η πολυτελής σουίτα περιλαμβάνει έργα τέχνης στον πάγο από λουλούδια και φυτά που στολίζουν τους τοίχους και τον πολυέλαιο του δωματίου!

Διαβάστε επίσης: Κεφάλαιο Weekend Bag: Οι τσάντες της απόδρασης

Η νέα σουίτα αποτελεί ωδή στην Midsummer, τον ετήσιο εορτασμό του θερινού ηλιοστάσιου, μία από τις σημαντικότερες ετήσιες γιορτές στη Σουδία.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο κατασκευάστηκε από τον Yngve Bergqvist για πρώτη φορά το 1989 και από τότε «ξαναχτίζεται» από την αρχή κάθε χειμώνα.

Οι τιμές για μια βραδιά στο ξενοδοχείου του... πάγου ξεκινούν από 154 ευρώ και ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ, ανάλογα με το είδος του δωματίου και την περίοδο που θα επιλέξει κανείς για την κράτηση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ