Ξεκινούν τις επόμενες μέρες και πάλι τα έργα του Flyover Θεσσαλονίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεκινούν τις επόμενες μέρες και πάλι τα έργα του Flyover Θεσσαλονίκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση των έργων του Flyover αναμένει η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία

Το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση των έργων του Flyover αναμένει η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μην κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει σύλλογοι και ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινοπολιτών, η οποία ήταν σε ισχύ από τις 9 Απριλίου.

«Επισήμως έχει επιτραπεί το έργο να ξεκινήσει ξανά», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος.

Από την πλευρά της κατασκευαστικής εταιρείας ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ επισημάνθηκε πως «η εταιρεία αναμένει την επίσημη κοινοποίηση της απόφασης από το υπουργείο προκειμένου να επανεκκινήσει την υλοποίηση του έργου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Γιατί κόβει το νερό όταν οι οφειλές φτάνουν τα 100 ευρώ - Στο στόχαστρο και οι δήμοι

Το φιάσκο του Ντόναλντ Τραμπ

Ακαθάριστα οικόπεδα: Αντίστροφη μέτρηση για τους ιδιοκτήτες - Πότε αρχίζουν έλεγχοι και πρόστιμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider