«Πράσινο φως» για την εξαγορά της Diapo από την Foodlink

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Πράσινο φως» για την εξαγορά της Diapo από την Foodlink

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου η εξαγορά της Diapo από την Foodlink Cyprus.

Η Foodlink Cyprus είναι θυγατρική της εταιρείας logistics Foodlink η οποία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου συνεδρίασε εχθές, 26/02/2018 και αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη πράξη συγκέντρωσης δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου 83(Ι)/2014, περί ελέγχου των συγκεντρώσεων.

Η εταιρεία Foodlink Cyprus είχε προχωρήσει στην εξαγορά του 75% της κυπριακής DIAPO στις 28 Νοεμβρίου 2017, η οποία τελούσε υπό την έγκριση της κυπριακής επιτροπής ανταγωνισμού.

Στόχος της εξαγοράς είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, καθώς και η μεγαλύτερη και εντονότερη διεισδυτικότητα του Ομίλου FDL στην αγορά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτά είναι τα 14 επαγγέλματα που θα σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία στην Ελλάδα

Voucher έως 2.250 ευρώ για ανέργους από ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Καταργείται η θητεία σε Πολεμική Αεροπορία και Ναυτικό

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider