Η Maersk «παγώνει» τον ελλιμενισμό των πλοίων της στη Χάιφα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Maersk «παγώνει» τον ελλιμενισμό των πλοίων της στη Χάιφα
Η δανέζικη εταιρία διεμήνυσε ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα στις προγραμματισμένες δραστηριότητές της στην Μέση Ανατολή.

Τον ελλιμενισμό των πλοίων της στο ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα εν μέσω έντασης με το Ιράν σταματά προσωρινά η ναυτιλιακή εταιρία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Maersk

Η δανέζικη εταιρία διεμήνυσε ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα στις προγραμματισμένες δραστηριότητές της στην Μέση Ανατολή σύμφωνα με το Reuters.

Υπενθυμίζεται πως το Τελ Αβίβ πλήττει την Τεχεράνη από αέρος εδώ και οκτώ 24ωρα ώστε να την αποτρέψει από την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Το Ιράν αρνείται ότι σκοπεύει να αναπτύξει τέτοια όπλα και έχει ανταπαντήσει με πλήγματα κατά του Ισραήλ ενώ οι Φρουροί της Επανάστασης εξαπέλυσαν συνδυασμένες επιθέσεις με πυραύλους και drones σε στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που συνδέονται με την αμυντική βιομηχανία του Ισραήλ σε Τελ Αβίβ και Χάιφα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση - Μέχρι τις 21 Ιουλίου η νέα προθεσμία

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ελέγχονται - Από «κόσκινο» οι καταθέσεις, τα ακίνητα, ακόμη και οι λογαριασμοί ρεύματος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider