Άρση της απαγόρευσης για την Apple - Επανεκκινούν οι πωλήσεις των Apple Watches

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άρση της απαγόρευσης για την Apple - Επανεκκινούν οι πωλήσεις των Apple Watches
Η Apple θα μπορεί να πουλά τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watches μετά την προσωρινή άρση της απαγόρευσης πωλήσεων τις ΗΠΑ από το εφετείο σήμερα, σε μια σημαντική νίκη για την κατασκευάστρια των iPhone.

Η Apple θα μπορεί να πουλά τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watches μετά την προσωρινή άρση της απαγόρευσης πωλήσεων στις ΗΠΑ από το εφετείο σήμερα, σε μια σημαντική νίκη για την κατασκευάστρια των iPhone.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple σταμάτησε να πουλά τα ρολόγια της Series 9 και Ultra 2 την περασμένη εβδομάδα μετά από απόφαση της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ (ITC) που διαπίστωσε ότι ο αισθητήρας της συσκευής για την ανάγνωση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα είχε παραβιάσει τα πνευματικά δικαιώματα της Masimo, μιας εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας που προμηθεύει νοσοκομεία.

Τη Δευτέρα, η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνήθηκε να άρει την απαγόρευση της ITC. Η Apple άσκησε έφεση την Τρίτη και η ITC θα πρέπει να απαντήσει έως τις 10 Ιανουαρίου.

Στο διάστημα αυτό η Apple θα μπορεί να πουλά τα τελευταία μοντέλα ενός από τα πιο σημαντικά προϊόντα της κατά τη διάρκεια της πιο πολυσύχναστης εποχής του έτους.

Η διακοπή των πωλήσεων δεν επηρέασε το Apple Watch SE, ένα παλαιότερο μοντέλο που δεν μπορεί να μετρήσει το οξυγόνο του αίματος. Τα τελευταία μοντέλα Apple Watch συνέχισαν επίσης να διατίθενται από τους λιανοπωλητές για όσο διάστημα είχαν απόθεμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider