BMW: Τα ακριβά και τα ηλεκτρικά οχήματα ανέβασαν τα έσοδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
BMW: Τα ακριβά και τα ηλεκτρικά οχήματα ανέβασαν τα έσοδα
BMW X6 M Competition
Μεγαλύτερο των εκτιμήσεων περιθώριο από τη βασική της δραστηριότητα εμφάνισε στο γ' τρίμηνο η BMW, με τα μεγέθη της να αποτυπώνουν έναν πιο αισιόδοξο τονο από αυτόν ορισμένων ανταγωνιστών.

Μεγαλύτερο των εκτιμήσεων περιθώριο από τη βασική της δραστηριότητα εμφάνισε στο γ' τρίμηνο η BMW, με τα μεγέθη της να αποτυπώνουν έναν πιο αισιόδοξο τονο από αυτόν ορισμένων ανταγωνιστών. Η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε παράλληλα τις προβλέψεις της για το σύνολο του έτους.

Η BMW προέβλεπε ετήσιο margin EBIT στον τομέα παραγωγής αυτοκινήτων της τάξης του 9-10,5% και βρίσκεται σε τροχιά να πετύχει αυτόν τον στόχο, με περιθώριο 10,3% μέχρι στιγμής φέτος.

Τα ακριβά αλλά και τα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα έδωσαν ώθηση στα έσοδα τριμήνου, τα οποία ανήλθαν στα 38,5 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες 8 αναλυτών που ρωτήθηκαν από την LSEG. Ωστόσο, τα καθαρά κέρδη του ομίλου υποχώρησαν 7,7% σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς το περυσινό μέγεθος είχε λάβει έκτακτη ώθηση από τον έλεγχο πλειοψηφίας που απέκτησε η BMW στην κοινοπραξία της στην Κίνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εχετε σκεφτεί πόσο κοστίζει η χωριάτικη σαλάτα σας;

Πώς ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας έβγαλε δισεκατομμύρια από το εμφιαλωμένο νερό

gazzetta
gazzetta reader insider insider