Ο Έλον Μασκ λέει ότι πιθανώς θα χρειαστεί χειρουργείο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ λέει ότι πιθανώς θα χρειαστεί χειρουργείο
Πηγή: AssociatedPress
Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και σχεδιάζει να κάνει μαγνητική στον λαιμό και το άνω μέρος της πλάτης του, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο X, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter.

Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και ότι σχεδιάζει να κάνει μαγνητική στον λαιμό και στο πάνω μέρος της πλάτης του, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο X, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter.

Ο Μασκ, ο οποίος εκτός από την Tesla κατέχει επίσης ηγετικούς ρόλους στις X, SpaceX και Neuralink, προσθέτει στην ανάρτηση ότι θα ξέρει περισσότερα μες στην εβδομάδα. Οι μετοχές της αυτοκινητοβιομηχανίας υποχώρησαν περισσότερο από 2% τη Δευτέρα.

Εάν ο Μασκ χρειαστεί τελικά επέμβαση, η κατάστασή του θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή του, τουλάχιστον προσωρινά, μακριά από τους πολλαπλούς εκτελεστικούς του ρόλους. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει τον προτεινόμενο αγώνα σε κλουβί ανάμεσα σε αυτόν και τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ, τον CEO της Meta.

Οι δύο δισεκατομμυριούχοι ανταλλάζουν «πυρά» στο διαδίκτυο από τότε που η Meta λάνσαρε τη νέα της ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Threads που πολλοί χαρακτηρίζουν ως εναλλακτική του X. Οι δυο τους συμφώνησαν να συγκρουστούν, αν και παραμένει ασαφές εάν θα γίνει πράγματι ο αγώνας στο κλουβί.

Την Κυριακή, ο Μασκ είπε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο X και ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για βετεράνους, σύμφωνα με μια ανάρτηση στην πλατφόρμα. Ο Ζούκερμπεργκ είπε σε μια ανάρτηση στο Threads την Κυριακή ότι είχε προτείνει την 26η Αυγούστου ως ημερομηνία για τον αγώνα, αλλά ο Μασκ δεν το είχε επιβεβαιώσει.

«Δεν κρατάω την αναπνοή μου», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: Το δικό της stablecoin παρουσίασε η PayPal

Tesla: Παραιτήθηκε ο CFO - «Διολισθαίνει» η μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider