Σε ζωντανή μετάδοση στο Χ το... ξύλο των Μασκ- Ζούκερμπεργκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε ζωντανή μετάδοση στο Χ το... ξύλο των Μασκ- Ζούκερμπεργκ
Αυτό ανακοίνωσε ο Μασκ, προσθέτοντας ότι έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε βετεράνους. Δεν ανέφερε το πότε.

Ο Έλον Μασκ είπε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι η προτεινόμενη μάχη σε κλουβί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter.

Σύμφωνα με το Reuters, οι μεγιστάνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών σε κλουβί στο Λας Βέγκας από τον Ιούνιο.

«Ο αγώνας Zuck v Musk θα μεταδοθεί ζωντανά στο X. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για βετεράνους», είπε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο X νωρίς το πρωί της Κυριακής, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε νωρίτερη ανάρτηση του στο X την Κυριακή, ο Μασκ ανέφερε ότι «σήκωνε βάρη όλη την ημέρα, προετοιμαζόταν για τον αγώνα», προσθέτοντας ότι δεν είχε χρόνο να ασκηθεί, οπότε φέρνει τα βάρη στη δουλειά.

Όταν ένας χρήστης στο X ρώτησε τον Μασκ για την ουσία του αγώνα, ο Μασκ απάντησε λέγοντας: «Είναι μια πολιτισμένη μορφή πολέμου. Οι άντρες αγαπούν τον πόλεμο».

Η Meta δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει την ανάρτηση του Μασκ.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Μασκ είπε σε μια ανάρτηση στις 20 Ιουνίου, ότι «ήταν έτοιμος για έναν αγώνα στο κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ, ο οποίος εκπαιδεύεται στο jiujitsu.

Μια μέρα αργότερα, ο 39χρονος Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από αγώνες που έχει κερδίσει στην πλατφόρμα Instagram της εταιρείας του, ζήτησε από τον 51χρονο Μασκ, να «στείλει τοποθεσία» για την προτεινόμενη σύγκρουση, στην οποία ο Musk απάντησε «Vegas Octagon», αναφερόμενος σε κέντρο εκδηλώσεων όπου διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος μικτών πολεμικών τεχνών (MMA).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider