Siemens: Μεγάλη αύξηση κερδών και εσόδων - Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Siemens: Μεγάλη αύξηση κερδών και εσόδων - Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Οι παραγγελίες για χρήση του β' τριμήνου ανήλθαν σε 23,64 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 13% σε ετήσιο επίπεδο.

Κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών εμφάνισε η Siemens για τη χρήση του β' οικονομικού τριμήνου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος την Τετάρτη, ανεβάζοντας παράλληλα τις εκτιμήσεις για το guidance στο σύνολο του οικονομικού έτους.

Τα καθαρά -διανεμόμενα προς τους μετόχους- κέρδη έφτασαν τα 3,48 δισ. ευρώ έναντι 1,03 δισ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. ΟΙ αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Siemens ανέμεναν κέρδη στα 3,11 δισ. ευρώ.

Τα έσοδα έφτασαν τα 19,42 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 14% σε ετήσια βάση και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα 18,59 δισ. ευρώ.

Οι παραγγελίες για χρήση του β' τριμήνου ανήλθαν σε 23,64 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 13% σε ετήσιο επίπεδο, μετέδωσε το MarketWatch.

Τα κέρδη των βιομηχανικών επιχειρήσεων του ομίλου έφτασαν τα 2,61 δισ. ευρώ, έναντι 1,78 δισ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση της Siemens αναμένει πως τα έσοδα του ομίλου για το σύνολο του οικονομικού έτους θα παρουσιάσουν ετήσια αύξηση μεταξύ του 9% και του 11% έναντι αύξησης μεταξύ του 7% και το 10% στο προηγούμενο guidance.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Oxfam: Η G7 «χρωστάει 13 τρισεκατομμύρια δολάρια» στις φτωχότερες χώρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider