«Φίλοι» και πάλι Μασκ με Apple - Ήταν απλά μία «παρεξήγηση»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Φίλοι» και πάλι Μασκ με Apple - Ήταν απλά μία «παρεξήγηση»
Φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του εκκεντρικού «αφεντικού» του Twitter και πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Έλον Μασκ, με τον ισχυρό άνδρα του αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα, Apple, Τιμ Κούκ, μετά από το πρόσφατο ρίγμα που είχε ανοίξει με αφορμή φήμες για επικείμενη «έξωση» του μέσου κοινωνικού δικτύου από το Apple Store.  

Φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του εκκεντρικού «αφεντικού» του Twitter και πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Έλον Μασκ, με τον ισχυρό άνδρα του αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα, Apple, Τιμ Κούκ, μετά από το πρόσφατο ρίγμα που είχε ανοίξει με αφορμή φήμες για επικείμενη «έξωση» του μέσου κοινωνικού δικτύου από το Apple Store.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του Μασκ στον προσωπικό λογαριασμό του αποκάλυψε πως ο Τιμ Κούκ τον προσκάλεσε στα κεντρικά γραφεία της Apple, όπου του πρόσφερε προσωπική ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας. Συγκεκριμένα ο Μασκ έγραψε πως «είχαμε καλή συζήτηση. Μεταξύ άλλων, λύσαμε και την παρεξήγηση σχετικά με ενδεχόμενη αφαίρεση του Twitter από το App Store. Ο Τιμ ήταν ξεκάθαρος πως η Apple ποτέ δεν είχε εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο».

Σε ξεχωριστό tweet του, ο Μασκ πόσταρε σύντομο βίντεο από τον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Apple στο Κουπερτίνο.

Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα με σειρά αναρτήσεων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μασκ ανέφερε πως η Apple απείλησε με διακοπή της πρόσβασης της Twitter στο app store, εγείροντας απαιτήσεις για τη διαχείριση του περιεχομένου των αναρτήσεων, ενώ λίγο νωρίτερα ανέφερε ότι η κατασκευάστρια των iPhone σταμάτησε να διαφημίζεται στο Twitter.

Φωτό: Getty images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Neuralink του Μασκ ευελπιστεί σε 6 μήνες να τοποθετήσει «υπολογιστή» σε ανθρώπινους εγκεφάλους 

gazzetta
gazzetta reader insider insider