Η... μυστήρια αναφορά του Έλον Μασκ στα ελληνικά - Τι εννοεί με τη «διαλεκτική»;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η... μυστήρια αναφορά του Έλον Μασκ στα ελληνικά - Τι εννοεί με τη «διαλεκτική»;
Αφήνοντας τους εκατ. ακολούθους του (σχεδόν 110 εκατ.) να προσπαθούν να... αποκρυπτογραφήσουν το τι ακριβώς ήθελε να πει.

Μεγάλος «ντόρος» γίνεται από μια νέα ανάρτηση του Έλον Μασκ στο Twitter, με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και επικεφαλής των Tesla και SpaceX να στέλνει αυτή τη φορά μήνυμα στην ελληνική γλώσσα.

Ο Μασκ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη λέξη «διαλεκτική», αφήνοντας τους εκατ. ακολούθους του (σχεδόν 110 εκατ.) να προσπαθούν να... αποκρυπτογραφήσουν το τι ακριβώς ήθελε να πει.

Μέσα σε λίγες ώρες, το tweet της διαλετικής έχει σχολιαστεί από χιλιάδες χρήστες του Twitter.

Λίγο αργότερα, ο Μασκ έκανε μια ακόμα ανάρτηση, στα αγγλικά αυτή τη φορά, αναφέροντας «Ποιο ήταν το μάθημα που χρειάστηκε περισσότερο χρόνο να ξεμάθετε;».

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ στέλνει πολύ συχνά μηνύματα για τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του και τις εκτιμήσεις του για σειρά θεμάτων μέσω αναρτήσεων στο Twitter.

Την περασμένη εβδομάδα και μετά από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Tesla ο Μασκ εκτίμησε πως η ύφεση στην οικονομία μπορεί να διαρκέσει έως την άνοιξη του 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Εστία του νέου κορονοϊού σε κρουαζιερόπλοιο, πρώτο μεγάλο πλοίο στα ύδατα μετά από 2 χρόνια

UBS: Πτώση 24% στα κέρδη γ' τριμήνου που, όμως, ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider