ΗΛΕΚΤΩΡ: «Καπάρωσε» νέα σύμβαση στη Βόρεια Ελλάδα

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΛΕΚΤΩΡ: «Καπάρωσε» νέα σύμβαση στη Βόρεια Ελλάδα
Μία ακόμα σύμβαση, μικρού μεγέθους, σε σχετικό διαγωνισμό αναβάθμισης εγκαταστάσεων «κλειδώνει» η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τομέα απορριμμάτων – περιβάλλοντος.

Μία ακόμα σύμβαση, μικρότερου έστω μεγέθους (αρχικού ύψους 12,5 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ) σε σχετικό διαγωνισμό αναβάθμισης εγκαταστάσεων στη Βόρεια Ελλάδα «κλειδώνει» η εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τομέα απορριμμάτων – περιβάλλοντος.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την κατασκευή των έργων για την επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων για τη διαχείριση των στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ Μαυροράχης συμπεριλαμβανομένης της εξάμηνης δοκιμαστικής λειτουργίας και την υπηρεσία κανονικής λειτουργίας του έργου για 4 έτη με δυνατότητα εφαρμογής δικαιώματος προαίρεσης έως και 4 έτη μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας των 4 ετών. Η διάρκεια των εργασιών ανέρχεται σε έξι χρόνια (72 μήνες). Η δε οικονομική προσφορά της ΗΛΕΚΤΩΡ για το συνολικό έργο και υπηρεσία (κατασκευή και λειτουργία) ανήλθε σε 9,295 εκατ. ευρώ συνολικά.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΦοΔΣΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) «άναψε πράσινο φως» στην κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού του Έργου με τίτλο: «Επέκταση και Αναβάθμιση των υφιστάμενων έργων διαχείρισης στραγγισμάτων (Ε.Ε.Σ.) του Χ.Υ.Τ.Α. του Ν. Θεσσαλονίκης (Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης», προϋπολογισμού (με το δικαίωμα προαίρεσης) 10.229.342,26 € (πλέον ΦΠΑ 24%) στην εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ.

Όπως είχε αναφέρει προ διμήνου το insider.gr, η ΗΛΕΚΤΩΡ ήταν η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στη διαδικασία, με την Επιτροπή Διαγωνισμού να αποφασίζει την αποδοχή της προσφοράς της εταιρίας ΗΛΕΚΤΩΡ και την πρόκρισή της στο επόμενο στάδιο, που είναι η αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός και ο φάκελος της εταιρείας ήταν πλήρης, η διαδικασία πέρασε στο επόμενο στάδιο με τον αρμόδιο φορέα να κατακυρώνει τη σύμβαση σε στην ΗΛΕΚΤΩΡ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τελικό «πράσινο φως» των Βρυξελλών για το πλαφόν στο ρεύμα

ΕΡΓΟΣΕ: «Πέφτουν υπογραφές» με ΤΕΡΝΑ – Μυτιληναίο για την ηλεκτροκίνηση στο «Κιάτο - Ροδοδάφνη»

Intrakat: Εξελίξεις εντός καλοκαιριού για τον στρατηγικό επενδυτή στις ΑΠΕ – Ενίσχυση του «πράσινου» χαρτοφυλακίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider