Delphi Alliance: Σήμερα η επίσημη συνάντηση των μελών στην Ελλάδα - Πάνω από 30 ιδρυτικοί συνεργάτες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delphi Alliance: Σήμερα η επίσημη συνάντηση των μελών στην Ελλάδα - Πάνω από 30 ιδρυτικοί συνεργάτες
Delphi Alliance
Ανεξάρτητοι, ειδικοί επαγγελματίες από δώδεκα διαφορετικούς τομείς με αποκλειστικά δικαιώματα αντιπροσώπευσης σε κάθε χώρα, προσφέρουν υπηρεσίες σε εγχώριους και διασυνοριακούς πελάτες, μέσω των διεθνών μελών του Delphi Alliance. 

Την πρώτη της επίσημη συνάντηση των μελών της στην Ελλάδα, διοργανώνει σήμερα η Delphi Alliance, ένα μοναδικό δίκτυο που σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα επαγγελματικά δίκτυα παγκοσμίως.

Το πρώτο Multi-Practice International Alliance στο κόσμο δίνει ραντεβού στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στο Σύνταγμα, για μια παρουσίαση και ένα δείπνο, στο οποίο αναμένεται να παρευρεθούν πέραν των 30 ιδρυτικών συνεργατών.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο CEO του Delphi Alliance, κ. Χρήστος Χριστοδούλου.

Παράλληλα με το 25ο Συνέδριο Στρογγυλής Τραπέζης με την Κυβέρνηση της Ελλάδας υπό τη διοργάνωση του «The Economist», η Delphi Alliance παρουσίασε τη «Νέα Εποχή» στα επαγγελματικά δίκτυα παγκοσμίως, με στόχο, όπως είναι και το σλόγκαν της, να γίνει το κέντρο του κόσμου για επαγγελματίες.

Όπως σημειώνεται, η καινοτομία που εισάγει η Delphi Alliance, πέραν της διασφάλισης της ανεξαρτησίας των μελών της και την ποιοτική επαγγελματική εξυπηρέτηση, είναι η ύπαρξη «Δικτύου εντός του Δικτύου» μέσω των μελών της σε κάθε χώρα, στις 38 χώρες που στοχεύει να έχει παρουσία.

Ανεξάρτητοι, ειδικοί επαγγελματίες από δώδεκα διαφορετικούς τομείς με αποκλειστικά δικαιώματα αντιπροσώπευσης σε κάθε χώρα, προσφέρουν υπηρεσίες σε εγχώριους και διασυνοριακούς πελάτες, μέσω των διεθνών μελών του Delphi Alliance.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι, παρόλο που ο οργανισμός αυτός ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες (σ.σ. η Delphi Alliance ξεκίνησε εργασίες στις 8 Ιουλίου 2021), ήδη οι «Επαγγελματικές Συμμαχίες» τους σε Κύπρο και Ελλάδα είναι συμπληρωμένες και μάλιστα από εξέχουσες εταιρείες σε κάθε κλάδο.

Επιπλέον και όπως διαπιστώνουμε από την ιστοσελίδα τους www.delphialliance.com, ο οργανισμός υποστηρίζεται από εννέα μεγάλες εταιρείες από Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο βασίλειο και άλλες χώρες του εξωτερικού, παρέχοντας στα μέλη του, τεχνολογική και άλλη υποστήριξη καθώς και υπηρεσίες, κατά τρόπο που τα μέλη του οργανισμού να επωφελούνται από τη συμμετοχή τους.

Οι επιχειρηματικοί τομείς πάνω στους οποίους χτίζεται το Δίκτυο εντός του Δικτύου είναι οι Μάρκετινγκ και Διαφήμιση, Πληροφορία της Τεχνολογίας, Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική Διαχείρισης, Λογιστική, Έλεγχος, Φορολογία, Νομικές υπηρεσίες,
Υπηρεσίες Επιστευματοδόχων και Διαχείρισης Εταιρειών, Χρηματοοικονομική και Νομισματική Συμβουλευτική, Μετάφραση και Διερμηνεία, Επιχειρηματική Συμβουλευτική, Συμβουλευτική Ακινήτων και Επαγγελματική Κατάρτιση και Εκπαίδευση. Όραμα της Delphi Alliance είναι να βοηθήσει τις εταιρείες-μέλη να αναπτυχθούν παγκοσμίως, δημιουργώντας συνέργειες και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider