Στο επίκεντρο των αναλυτών τα αποτελέσματα της Lockheed Martin - Τι εξετάζουν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο επίκεντρο των αναλυτών τα αποτελέσματα της Lockheed Martin - Τι εξετάζουν
Η αξία της Lockheed Martin υποχωρεί κοντά στο σημείο αγοράς με τα αποτελέσματά της και τα F-35 να βρίσκονται στο επίκεντρο, σύμφωνα με αναλυτές.

Η αξία της Lockheed Martin υποχωρεί κοντά στο σημείο αγοράς με τα αποτελέσματά της και τα F-35 να βρίσκονται στο επίκεντρο, σύμφωνα με αναλυτές.

Η Lockheed Martin (LMT) ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία απελευθέρωσε αμυντικές δαπάνες της Γερμανίας και του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα κέρδη της Lockheed Martin είναι πιθανό να μειωθούν κατά 7% στα 6,11 δολάρια ανά μετοχή με πτώση εσόδων 4% στα 15,579 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη FactSet.

F-35 Joint Strike Fighter

Οι επενδυτές θα αναζητήσουν ενημερώσεις για το κρίσιμο πρόγραμμα F-35 Joint Strike Fighter, το μεγαλύτερο της Lockheed Martin. Συγκεκριμένα, αποτελούσε περισσότερο από το ένα τέταρτο των πωλήσεων της LMT το 2021, αλλά συνέχισε να επηρεάζεται από την πανδημία του κορονοϊού.

Στα μέσα Μαρτίου, το Bloomberg ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αγοράσει λιγότερα μαχητικά αεροσκάφη F-35 για το 2023. Ωστόσο, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η Γερμανία δήλωσε ότι θα αγοράσει 35 μαχητικά αεροσκάφη F-35.

Οι αμυντικές μετοχές εκτινάχθηκαν στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

Οι μετοχές στον κλάδο της άμυνας αυξήθηκαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ οι μετοχές γενικά υποχώρησαν.

Εκπλήσσοντας τους ειδικούς της άμυνας, η Μόσχα βρήκε μεγαλύτερη αντίσταση από ό,τι αναμενόταν. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Γερμανία και τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, οι οποίοι στέλνουν όπλα ευρωπαϊκής και αμερικανικής κατασκευής στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένων των αντιαρματικών πυραύλων Javelin της Lockheed Martin και των αντιαεροπορικών πυραύλων Stinger της Raytheon. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενέκρινε επίσης στρατιωτική βοήθεια 350 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα της J&J - Αναστολή στις εκτιμήσεις για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

gazzetta
gazzetta reader insider insider