Έτοιμη να ξεπεράσει την Berkshire Hathaway του Μπάφετ η Nvidia

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτοιμη να ξεπεράσει την Berkshire Hathaway του Μπάφετ η Nvidia
Έτοιμη να προσπεράσει σε κεφαλαιοποίηση την Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ είναι η Nvidia και υπό αυτό το πρίσμα θα γίνει η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ. 

Έτοιμη να προσπεράσει σε κεφαλαιοποίηση την Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ είναι η Nvidia και υπό αυτό το πρίσμα θα γίνει η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ.

Η μετοχή της Nvidia ενισχύεται κατά 2,69% στη συνεδρίαση της Τρίτης στη Wall Street, ενώ της Berkshire Hathaway κατά 0,24%. Εάν η άνοδος των δύο διατηρηθεί μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης, η Nvidia θα ξεπεράσει τα 660 δισ. δολάρια, περνώντας μπροστά από τα 650 δισ. δολάρια της εταιρείας του Μπάφετ.

Η κίνηση των μετοχών της Τρίτης επεκτείνει ένα ισχυρό ράλι για τις μετοχές της Nvidia, οι οποίες υπερδιπλασιάστηκαν τον περασμένο χρόνο και εκτοξέυθηκαν κατά σχεδόν 7.500% την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με το Marketwatch. Συγκριτικά, οι μετοχές της Berkshire κατέγραψαν άνοδο περίπου 40% το περασμένο έτος και ενισχύθηκαν κατά 270% στο πέρας των 10 ετών.

Η Nvidia έχει ανακτήσει σε αξία σχεδόν 530 δισ από το χαμηλά που έφτασε στην πανδημίας και πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Dow. Από τότε που έφτασε σε αυτό το χαμηλό πανδημίας, η Nvidia έχει προσθέσει περισσότερα σε κεφαλαιοποίηση σε σύγκριση με τις Visa, JPMorgan Chase & Co και Walmart.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider