Ελλάκτωρ: Νέα δικαστική ήττα της Greenhill

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Νέα δικαστική ήττα της Greenhill
Στην απόρριψη του αιτήματος της Greenhill Investments Limited για την αναστολή της ισχύος των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. προχώρησε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Στην απόρριψη του αιτήματος της Greenhill Investments Limited για την αναστολή της ισχύος των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. προχώρησε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, το αίτημα του μετόχου Greenhill Investments Limited (“GREENHILL”) κατά της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. για την αναστολή της ισχύος των αποφάσεων της από 22.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, απορρίφθηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Να σημειωθεί ότι στις 4 Αυγούστου 2021 είχε προηγηθεί η απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής για το ίδιο θέμα.

Επισημαίνεται ότι είναι η τέταρτη φορά που νομικές ενέργειες εναντίον αποφάσεων της Διοίκησης της Εταιρείας από τον συγκεκριμένο μέτοχο απορρίπτονται από Ελληνικά Δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Γ.Σ. του Ιουνίου ενέκρινε την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. τόσο για να αποφασίζει Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και για να θεσπίζει πρόγραμμα διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (stock options).

Η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα συνεχίσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα την υλοποίηση των στόχων της για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλους τους μετόχους και εργαζομένους της, παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες του μετόχου Greenhill να παρεμποδίσει το έργο της και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider