Apple: Τι αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα - Νέα iPhone, AppleWatch και AirPods

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Τι αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα - Νέα iPhone, AppleWatch και AirPods
Το πιο σημαντικό προϊόν της Apple είναι το νέο κινητό iPhone, με την εταιρεία να ανακοινώνει νέα μοντέλα κάθε Σεπτέμβρη από το 2012.

Για την Τρίτη 14/9 έχει προγραμματιστεί το event της Apple με τα νέα πολυαναμενόμενα τεχνολογικά προϊόντα της εταιρείας, το οποίο θα γίνει ψηφιακά λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα κινητά iPhone και τα update των AirPods και Apple Watch, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει η παρουσίαση όλων των νέων προϊόντων στο ίδιο events ή αν θα... κρατήσει ορισμένα για μετέπειτα ημερομηνίες, όπως έγινε το φθινόπωρο του 2020.

Σύμφωνα με το CNBC, την Τρίτη, η Apple είναι πιθανόν να παρουσιάσει τα παρακάτω:

iPhone

Το πιο σημαντικό προϊόν της Apple είναι το νέο κινητό iPhone, με την εταιρεία να ανακοινώνει νέα μοντέλα κάθε Σεπτέμβρη από το 2012.

Τα φετινά iPhone πιθανότατα θα μοιάζουν με τα περσινά μοντέλα, αλλά με μια μικρότερη «εγκοπή» στο πάνω μέρος της οθόνης, ανέφερε σχετικά το Bloomberg.

Επιπλέον, η νέα σειρά κινητών iPhone από την Apple αναμένεται πως θα έχει τουλάχιστον τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο, τα οποία θα αποτελέσουν το «κλειδί» που θα πείσει τους χρήστες να επιλέξουν ένα από τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, τα νέα κινητά θα περιλαμβάνουν δύο εκδοχές βίντεο για τη λειτουργία Portrait, τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε υψηλότερη ανάλυση με το format ProRes, καθώς και ένα νέο σύστημα «φίλτρων» που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και τα χρώματα των φωτογραφιών. Το νέο ProRes θα δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην επεξεργασία της εικόνας.

Apple Watch

Στο ίδιο μοτίβο η Apple, παρουσιάζει κάθε Σεπτέμβριο από το 2016 τα νέα μοντέλα του Apple Watch, το οποίο είναι ένα από τα βασικά προϊόντα wearables τεχνολογίας.

Φέτος το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, περίπου 16% περισσότερα pixels.

AirPods

Τα AirPods επίσης είναι από τα βασικά προϊόντα που... ανανεώνονται συστηματικά. Όμως παρά τον συνεχώς σημαντικότερο ρόλο τους (μετά την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών), η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει νέο μοντέλο από τον Οκτώβριο του 2019, με τα AirPods Pro.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα AirPods 3, με νέο σχεδιασμό που πιθανόν να έχει φαρδύτερο ακουστικό και πιο στενό άκρο.

iPad

Αν η Apple ανακοινώσει και νέα iPads, θα κάνει σαφές πόσο πιο σημαντικό έγινε αυτό το προϊόν για την εταιρεία, λόγω της τηλεργασίας, της τηλεκπαίδευσης και γενικότερα του αυξημένου χρόνου στο σπίτι, εν μέσω πανδημίας.

Η τελευταία «ανανέωση» του συγκεκριμένου προϊόντος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 με το iPad Air. Όμως το iPad Mini παραμένει ίδιο από τον Μάιο του 2019.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έρχονται τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο στα νέα μοντέλα iPhone από την Apple

Recycled iPhones, Nothing και άλλες αφίξεις θα έχουμε από Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά smartphones

Apple: Ανακοινώθηκε το εναρκτήριο event της χρονιάς - Θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone

gazzetta
gazzetta reader insider insider