Μασκ: «Γκάζια» στους εργαζόμενους της Tesla για επιτάχυνση των παραδόσεων οχημάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: «Γκάζια» στους εργαζόμενους της Tesla για επιτάχυνση των παραδόσεων οχημάτων
Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους στις μονάδες παραγωγής της Tesla να επιταχύνουν τις εργασίες τους ώστε η εταιρεία να πιάσει τους στόχους παραδόσεων οχημάτων που έχει θέσει απηύθυνε ο Έλον Μασκ.

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους στις μονάδες παραγωγής της Tesla να επιταχύνουν τις εργασίες τους ώστε η εταιρεία να πιάσει τους στόχους παραδόσεων οχημάτων που έχει θέσει απηύθυνε ο Έλον Μασκ, καθώς ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα.

Συγκεκριμένα, ο Μασκ παρότρυνε τους εργαζομένους της Tesla να τα «δώσουν όλα» στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη του τρέχοντος τριμήνου, καλώντας τους παράλληλα να συμβάλουν σε μία «αξιοπρεπή» επίδοση της εταιρείας.

«Κατά την λήξη του χρονικού διαστήματος που πρέπει να παραδοθούν οι παραγγελίες διαπιστώνουμε πως οι εκκρεμότητες είναι ασυνήθιστα περισσότερες από ότι συνήθως, όπως και σε ολόκληρη την βιομηχανία. Αυτό σημαίνει πως πράξαμε αρκετά οχήματα που έχουν ελλείψεις σε εξοπλισμό, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο CEO της Tesla, σε e-mail με παραλήπτες τους εργαζομένους της εταιρείας.

Εν συνεχεία ο Μασκ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η εταιρεία θα καταφέρει εν τέλει να πιάσει τους στόχους της. «Η παραγωγή κατά το τρίτο τρίμηνο ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα τις επόμενες 22 ημέρες ώστε να εξασφαλίσουμε πως οι παραδόσεις θα κινηθούν σε αξιοπρεπή επίπεδα», καταλήγει το ηλεκτρονικό μήνυμα του Μασκ.

Υπενθυμίζεται πως κατά το β' τρίμηνο του έτους, η Tesla ανέφερε πως τα συνολικά της έσοδα ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια, με τις παραδόσεις οχημάτων να υπολογίζονται σε περισσότερες από 200.000, ωστόσο η παγκόσμια έλλειψη σε τσιπ σε συνδυασμό με τη μείωση του διαθέσιμου εργατικού δυναμικού φέρνει νέα προσκόμματα και θέτει νέες προκλήσεις στις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider