Η Facebook «παγώνει» μέχρι τον Ιανουάριο την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Facebook «παγώνει» μέχρι τον Ιανουάριο την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο
Η διοίκηση του social media επικαλείται την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού για την απόφαση της, που θα ισχύσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Η Facebook ανακοίνωσε την Πέμπτη πως θα καθυστερήσει την επιστροφή των εργαζομένων της στις ΗΠΑ και σε ορισμένες άλλες χώρες στο γραφείο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, λόγω των ανησυχιών που προκαλεί η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού.

Σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Facebook αναφέρει πως «λόγω των τελευταίων υγειονομικών δεδομένων που δείχνουν την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού με τη μετάλλαξη Δέλτα, οι ομάδες μας στις ΗΠΑ δεν θα χρειάζεται να επιστρέψουν στο γραφείο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Αναμένουμε πως το ίδιο θα ισχύσει και για κάποιες άλλες χώρες, εκτός ΗΠΑ.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς, ώστε να διασφαλίσουμε πως η επιστροφή στο γραφείο θα γίνει με πρώτο γνώμονα την υγεία όλων μας» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της Facebook.

Το μεγαλύτερο social media, μέχρι σήμερα, είχε θέσει ως στόχο την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο τον Οκτώβριο, με αυστηρά υγειονομικά μέτρα, όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη της Facebook, η ταχύτερη ανάπτυξη εσόδων από το 2016 

Citigroup: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ενόψει της επιστροφής των υπαλλήλων στα γραφεία τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider