Ακόμα 4 εμβληματικά ξενοδοχεία του κέντρου αποκτά η Brown Hotels

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακόμα 4 εμβληματικά ξενοδοχεία του κέντρου αποκτά η Brown Hotels
brown hotels
H ισραηλινή εταιρεία αποκτά τα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Στην ομπρέλα του ισραηλινού ομίλου της Brown Hotels, ο οποίος αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική επικράτεια το τελευταίο διάστημα, περνούν τα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Πρόκειται για μονάδες που έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη μεγάλη γκάμα της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και δη της Ομόνοιας. Ειδικότερα στον ισραηλινό όμιλο περνά το τετράστερο MUSEUM hotel δυναμικότητας 79 δωματίων και 7 σουιτών που βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων, πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο και το Ε.Μ. Πολυτεχνείο, το τριών αστέρων Μy Athens, στον Κεραμεικό με 55 δωμάτια , το τεσσάρων αστέρων KUBIC, το οποίο ήταν και το πρώτο smart hotel της χώρας, δυναμικότητας 56 δωματίων και το ιστορικό και ανακαινισμένο μόλις το 2020 τετράστερο ξενοδοχείο ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ, 56 δωματίων.

Στόχος μάλιστα της Brown Hotels, η οποία πιστεύει σθεναρά στη δυναμική της χώρας και ειδικά της πρωτεύουσας, είναι η λειτουργία, σε μια πρώτη φάση ανάπτυξης, 25 ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη το χαρτοφυλάκιο της Brown περιλαμβάνει το Acropol και το γειτονικό DAVE Red Athens στην περιοχή της Ομόνοιας. Στην ομπρέλα έχουν ενταχθεί το παλιό La mirage που μετά την ριζική ανακαίνιση του θα λέγεται Lighthouse Athens,το ιστορικό sans Rival στην Λιοσίων, ένα νέο ξενοδοχείο στην οδό Θεμιστοκλέους καθώς και το πρόσφατα ανακατασκευασμένο ξενοδοχείο Villa Brown Ermou στο Σύνταγμα.

Παράλληλα η αλυσίδα δρομολογεί και την εκτός Αθήνας παρουσία της με την λειτουργία εντός του καλοκαιριού, του Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής ξενοδοχείου στην Πουνταζέζα στην περιοχή του Σουνίου 179 δωματίων και σουιτών.

Όσο για τα πρότζεκτς που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης περιλαμβάνουν γνωστά εκτός λειτουργίας ξενοδοχειακά ακίνητα όπως στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (Παλαιό ξενοδοχείο ΙΛΙΟΝ), στην οδό Ευριπίδου , το 82 Euripidou hotel, στην οδό Αχαρνών (πρώην Ξενοδοχείο), στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή, στην Θεσσαλονίκη το πρώην ξενοδοχείο Βιέννη, ακόμα και στην Κέρκυρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα.

Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέα ξενοδοχεία, εντός κι εκτός Αττικής, ετοιμάζουν οι ισραηλινοί της Brown Hotels

Έρχονται νέες ξενοδοχειακές αφίξεις εντός κι εκτός Αττικής

Τι «παίζει» με το ξενοδοχείο President (ΓΕΚΕ)

gazzetta
gazzetta reader insider insider