Μαρινόπουλος: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη Βόρεια Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μαρινόπουλος: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη Βόρεια Ελλάδα

Εικοσιτετράωρη απεργία την ερχόμενη Παρασκευή στα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, με αιτήματα να καταβάλλεται κανονικά η μισθοδοσία «την τελευταία εργάσιμη του μήνα και ολόκληρη», να μην γίνουν απολύσεις και «να μην τολμήσει η εταιρεία να φέρει ατομικές συμβάσεις», αποφάσισαν στη Γενική Συνέλευση τους τα μέλη του σωματείου εργαζομένων Βόρειας Ελλάδας στον όμιλο Μαρινόπουλος.

Παράλληλα, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αίτηση της εταιρείας για υπαγωγή σε διαδικασία εξυγίανσης σε λειτουργία και ζήτησαν κανένας εργαζόμενος στα σούπερ μάρκετ να μην δεχτεί να υπογράψει ατομική σύμβαση, εφ’ όσον του ζητηθεί και να μη δεχτεί μείωση μισθού.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου υποστήριξαν ότι το αίτημα των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τις τελευταίες εξελίξεις, πρέπει να είναι όπως και πριν, η «επαναφορά των μισθών, στο ύψος της τελευταίας κλαδικής σύμβασης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider