Ελλάκτωρ: Οι 150 αναλυτές και οι επαφές με τους μετόχους για την ΑΜΚ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Οι 150 αναλυτές και οι επαφές με τους μετόχους για την ΑΜΚ
Η διοίκηση της Ελλάκτωρ δρομολογεί και κύκλο επαφών με τους μετόχους, ξεκινώντας από την εταιρεία Greenhill  Investments Limited (ανήκει στους εφοπλιστές Μπάκο –Καϋμενάκη).

Ιδιαίτερα πετυχημένη ήταν η τηλεδιάσκεψη της Ελλάκτωρ το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότεροι από 150 αναλυτές, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, συμμετείχαν στη χτεσινή τηλεδιάσκεψη του κατασκευαστικού ομίλου σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για πρόταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Η θετική ανταπόκριση από διεθνείς οίκους, οι οποίοι φαίνεται να επαναξιολογούν την εταιρεία Ελλάκτωρ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πιστοποιεί την επανατοποθέτηση του ομίλου στους βασικούς επιχειρησιακούς επενδυτικούς προορισμούς της χώρας, υπό το νέο διοικητικό σχήμα και με τη «σφραγίδα» της ολλανδικής Reggeborgh.

Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές ώστε να ενημερωθούν για την προτεινόμενη ΑΜΚ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της Ελλάκτωρ δρομολογεί και κύκλο επαφών με τους μετόχους, ξεκινώντας από την εταιρεία Greenhill Investments Limited (ανήκει στους εφοπλιστές Μπάκο –Καϋμενάκη) προκειμένου να τους ενημερώσει τόσο για την ΑΜΚ όσο και για τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις του γκρουπ.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω πλευρά κατέχει περί το 25% του μετοχικού κεφαλαίου και είχαν προβάλλει αντιρρήσεις και ενστάσεις για την ΑΜΚ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider