Netflix: Χάνει τα Φιλαράκια αλλά καλωσορίζει το Seinfeld το 2021 (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Χάνει τα Φιλαράκια αλλά καλωσορίζει το Seinfeld το 2021 (vid)
Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν το «Seinfeld» την περίοδο που προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση, αρκεί να δείτε την τηλεθέαση.

Μπορεί η αποχώρηση της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» να αποτελούν πλήγμα για το Netflix, όμως η δημοφιλής πλατφόρμα online streaming κέρδίζει το «στοίχημα» του «Seinfield».

Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε πως, από το 2021, οι συνδρομητές του θα έχουν πρόσβαση και στα 180 επεισόδια της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών!

Από το καλοκαίρι έγινε γνωστό πως το «Seinfield» είχε πολλούς μνηστήρες, που το ήθελαν στην... ταινιοθήκη τους, όμως ήταν το Netflix που έκανε την μεγαλύτερη προσφορά και απέκτησε τα δικαιώματα για τα επόμενα 5 χρόνια. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας, οι φήμες αναφέρουν πως ξεπερνά τα 400 εκατ. δολάρια. Άλλωστε, πρέπει κανείς να σκεφτεί πως είναι ένα από τα πιο επιδραστικά sitcoms όλων των εποχών, με νούμερα τηλεθέασης που δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο.

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν το «Seinfeld» την περίοδο που προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση, αρκεί να δείτε την τηλεθέαση. Το τελευταίο επεισόδιο στα «Φιλαράκια» το παρακολούθησαν 52,5 εκατ. τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ το τελευταίο επεισόδιο του «Seinfeld» το παρακολούθησαν 76,3 εκατ. τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το CNN, ο Τεντ Σαράντος, υπεύθυνος προγράμματος στο Netflix, δήλωσε «Το Seinfeld είναι η τηλεοπτική κωμωδία που όλες οι άλλες τηλεοπτικές κωμωδίες συγκρίνονται μαζί του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να καλωσορίσουμε τον Τζέρι, την Ελέιν τον Τζορτζ και τον Κρέιμερ στο νέο τους παγκόσμιο σπίτι στο Netflix».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider