Παπαθανάσης: Έρχονται νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαθανάσης: Έρχονται νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop

Έρχονται νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στο Open το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι τα προγράμματα αυτά θα αφορούν στη δημιουργια e-shop για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η επιχορήγηση

«Κι έρχεται νέο πρόγραμμα με μεγαλύτερες ενισχύσεις. Θα λάβουν χρήματα για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος» εξήγησε ο κ. Παπαθανάσης, ενώ τόνισε ότι η επιχορήγηση θα φτάνει έως τις 30.000 ευρώ.

O κ. Παπαθανάσης σημείωσε επίσης ότι έρχεται επιστρεπτέα προκαταβολή 6, ενώ ετοιμάζεται και νέο πρόγραμμα για την εστίαση από το νέο έτος.

Πώς θα ανοίξει η αγορά

Αναφορικά με το άνοιγμα της οικονομίας και την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε: «Συζητάμε τι θα ανοίξει και τι επίπτωση θα έχει στη διασπορά του ιού. Αν δεν προτείνουν οι επιστήμονες, δεν θα λάβει απόφαση η κυβέρνηση. Το υπουργείο έχει τα μέτρα πώς και με τι μέτρα θα ανοίξει το καθετί. Αλλά πρώτα πρέπει να δώσει το πράσινο φως η επιτροπή».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider